Roast Gemist: Peter Pannekoek slacht Johnny De Mol af en Danny Froger was de grote verrassing

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roast Gemist: Peter Pannekoek slacht Johnny De Mol af en Danny Froger was de grote verrassing

Roast Gemist: Peter Pannekoek slacht Johnny De Mol af en Danny Froger was de grote verrassing

|
|

Laatste update:

Comedy Central trok gisteren een blik C-sterren open voor alweer hun derde Roast. Dit keer moest Johnny de Mol aan het spit en de opgetrommelde BN’ers stelden niet teleur! Peter Pannekoek is de onbetwiste Roast-koning van Nederland, maar Danny Froger kon er ook wat van! 

En dat zijn woorden die niemand van te voren had verwacht óóit uit te spreken! 514.000 mensen zagen hoe Danny Froger (wie?) enorm verrassend uit de hoek kwam. De zoon van René Froger haalde flink uit naar Johnny, maar ook vooral naar IEDEREEN die hem eerder op de avond belachelijk maakte. Touché!

Zoontje van

Johnny werd keihard aangepakt. De BN’ers konden putten uit superveel materiaal. Zo kwam Johnny’s vrouwenverslindende verleden héél vaak voorbij en moesten ook de mensen met downsyndroom uit zijn programma’s het ontgelden. En als zoontje van de rijkste mediamagnaat van Nederland kun je ook daar de nodige haat op verwachten. Maar… niet iedereen vond de Roast even indrukwekkend.

Alle BN’ers verzamelen!

Tooske Ragas mocht de afzeikavond, gepresenteerd door De Slimste Mens-grappenmaker Jeroom, openen en hierna kwam er een, euhm, interessante mix van BN’ers voorbij. Zo mocht ook Johnny’s ex-liefje Tatum Dagelet een poging wagen. Ook schrijfster Heleen van Royen legde ‘m op de pijnbank, net als Patty Brard, Ruben van Zwieten én Najib Amhali. Toch maakte Peter Pannekoek, net als bij de Roast van Giel Beelen, weer de aller-allerhardste grappen van de avond.

Who’s next?

Na afloop van de Roast zond Comedy Central zelfs live een nabeschouwing uit, gepresenteerd door ex-Robinson-presentator Dennis Weening. Hij vroeg aan zijn gasten, waaronder Danny Froger en Soundos, wie nu de volgende Roast moet gaan doen. Peter R. de Vries en Johan Derksen staan hoog op iedereens lijstje! Duimen maar! Die eerste bewees eerder al dat hij snoeihard kan roasten: hij spuwde zijn hellevuur op Humberto.Roast gemist? Comedy Central gaat ‘m enorm vaak herhalen de komende tijd. Je kunt de hele uitzending ook hier terugzien.

Lees verder