Gemist: Peter R. de Vries maakt gehakt van Humberto en collega’s met snoeiharde roast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Peter R. de Vries maakt gehakt van Humberto en collega’s met snoeiharde roast

Gemist: Peter R. de Vries maakt gehakt van Humberto en collega’s met snoeiharde roast

|
|

Laatste update:

Peter R. de Vries verraste gisteravond vriend en vijand met een snoeiharde roast aan het adres van Humberto Tan. Wij zetten de hoogtepunten even voor je op een rij.

Liquidatie

De Vries begon als een echte misdaadverslaggever en door te onderzoeken wie er verantwoordelijk was voor de liquidatie van Humberto’s RTL Late Night. RTL was het niet zelf, aldus de Vries. “Want als er sprake is van een complot, is een bepaalde mate van organisatie, planning en intellect een vereiste en dan moet je bij RTL wel héél goed zoeken hoor.”

Dionne

Maar de presentator deed er nog een schepje bovenop door te verwijzen naar Dionne-gate: “Maar wat de redactie je nog het meest nadraagt is dat je de door haar bijgespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrentie, de publieke omroep, bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de opening van het NOS Journaal zat”. Ouch.

Wendy & Chantal

Next up? Chantal Janzen en Wendy van Dijk. De twee waren meerdere keren te gast om te praten over hun glossy. “Alsjeblieft zeg: wie werd er hier nu genaaid? Het blaadje van de vrouw van de grote baas (Erland Galjaard red.). En ik vraag me dan af: hoe gaat zoiets? Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar iemand op de redactie zegt: ‘Hé, laten we vragen of Wendy van Dijk over haar glossy De Wendy komt vertellen!’ Nee, zo iemand staat voor aap”, doelende op van Dijk.

“Wat voor Wendy van Dijk geldt, geldt ook voor Chantal Janzen. Talloze keren te gast geweest. Voor? Ja ja, haar eigen glossy. Hoe kan dat? Want als er al geen hond is die Wendy van Dijk wil bellen, waarom in hemelsnaam dan wel Chantal Janzen?”

Tan vs. Twan

Natuurlijk moest er ook even uitgehaald worden naar Tans opvolger Twan Huys. Tot slot rondde hij af met Tans opvolger Twan Huys. “Jezus, niet weer iemand die óver Holleeder komt praten, kreunde Erland dan. Vervolgens vroeg hij zichzelf af: is er niet iemand die Holleeder zelf in zijn show kan krijgen? Hij hoeft niets te kunnen, voor mijn part laat hij de moeilijke vragen door het publiek stellen, maakt me niets uit. Toen was het pleit ineens beslecht. Do you get the picture?”, sneerde de Vries.

Gelukkig Humberto er zelf om lachen. De hele 13 minuten durende burn kun je vinden op de website van RTL XL!

Lees verder