RTL Boulevard-reporter Aran Bade, Anouk en Ali B

Veronica Superguide logo
RTL Boulevard-reporter Aran Bade, Anouk en Ali B

Anouk weigert ‘kutprogramma’ The Roast of Ali B

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ali B hoeft voor zijn aankomende Comedy Central Roast niet te rekenen op The Voice of Holland-collega Anouk. Zij vindt Amerikaanse Roasts véél beter en noemt de Nederlandse versie zelfs “een kutprogramma”.

Anouk vertelde deze week aan RTL Boulevard dat ze Voice-maatje Ali dan ook niet gaat ‘toespreken’. Dat vinden wij nu al jammer: zoals je weet komt Anouk best vaak snoeihard uit de hoek.

Anouk roast Ali?

Eigenlijk brandt Anouk Ali tijdens The Voice al constant af. Hij snauwt dan ook meteen terug. Maar helaas zit een ‘echte’ Roast er niet in. “Hij heeft het echt al drie keer gevraagd”, zo geeft ze toe voor de camera’s van RTL Boulevard. “Het is gewoon heel stom en saai.”

Anouk vindt Amerikaanse Roasts wel goed

De zangeres is echter wél te spreken over Amerikaanse Roasts. Die vindt ze top. “Buitenlandse roasts vind ik super goed!” Ali, die ontkent dat hij Anouk vroeg mee te doen, probeert haar alsnog over te halen met een fragment van Roast-meester Peter Pannekoek. “Waarom? Je hoeft me niet over te halen!”, snauwt Anouk terug. Heerlijk!

Kutprogramma

Zoals je waarschijnlijk al meekreeg, liet Anouk eerder al keihard weten wat ze van ’t programma vindt. In dit instagram-filmpje van Ali B hoor je Anouk op de achtergrond zeggen hoe kut het allemaal wel niet is. Nou, dat komt recht uit het hart!

The Roast of Ali B is 17 december te zien op Comedy Central.

Lees verder