Roast of Ali B Comedy Central

Veronica Superguide logo
Roast of Ali B Comedy Central

Ali B gaat aan het spit bij de volgende Comedy Central Roast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Comedy Central heeft zojuist bekendgemaakt dat Ali B het volgende slachtoffer wordt voor The Roast. In voorgaande jaren waren Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol al eens de lul.

Al jaren fan

De rapper hoefde niet lang na te denken over zijn antwoord. “Ik ben al jaren fan van The Roast. Voorwaarde voor mij om mee te doen, was dat het niet scherp en hard genoeg kan. Toen dat werd toegezegd, zei ik gelijk ja!

Koning van The Roast

Welke vrienden en vijanden de Roastee eens goed zullen aanpakken wordt pas na de zomer bekendgemaakt, maar wij verwachten wel een ereplekje voor roast-koning Peter Pannekoek. In de afgelopen jaren was hij altijd aanwezig en bewees hij zichzelf keer op keer met zijn keiharde grappen.

The Roast of Ali B is op 17 december te zien bij Comedy Central. Soms loopt zo'n roast ook uit de hand zoals met het Netflix-programma Historical Roasts. Daarin zorgde een komediant verkleed als Adolf Hitler voor veel ophef met zijn grappen over Anne Frank. Hieronder zie je een stukje van de editie met Johnny de Mol, dan weet je alvast hoe het eraan toe gaat.

Lees verder