Gemist: Staande ovatie voor Peter Pannekoek bij Gordon Roast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Staande ovatie voor Peter Pannekoek bij Gordon Roast

Gemist: Staande ovatie voor Peter Pannekoek bij Gordon Roast

|
|

Laatste update:

Had jij je bingokaart erbij? Gister ging Gordon als eerste Nederlander op het spit. Comedian Peter Pannekoek werd uitgeroepen tot held van de avond en hij liet werkelijk niets over van de ex-Topper.

The Roast of Gordon

Onder leiding van Roast Master Jörgen Raymann was het aan DJ Sander Lantinga, RTL4-baas Erland Galjaard, radio- en televisiemaker Erik de Zwart, pornoster Bobbi Eden, presentatrices Bridget Maasland en Sophie Hilbrand, stand-upcomedian Peter Pannekoek en Braboneger Steven Brunswijk om de hardste grappen te maken over Gordon. En heel Nederland zat daarvoor aan de buis gekluisterd! Met ruim 464.000 kijkers, is The Roast Of Gordon het best bekeken programma uit de geschiedenis van Comedy Central geworden.

Gordonkwartet

Reuma, bronchitis, psoriasis, diabetes: Gordon heeft niet de beste gezondheid en dat weet ook Peter. “Als er ooit een Gordon kwartetspel komt, is ziekte één van de kwartetten,” grapte hij. Maar Peter ging nóg een stapje verder. Check het fragment hieronder: 

Burn!

De kijkers riepen Peter Pannekoek uit tot ‘roaster’ van de avond. Hij kreeg een staande ovatie van de kijkers op Twitter. Maar ook de Braboneger kreeg veel lof.

Gemist?

Heb je de Roast of Gordon gemist? Bekijk hier de hele uitzending terug. Hij wordt ook herhaald op Comedy Central op dinsdag 20 december om22:30, donderdag 22 december om 22:00, vrijdag 23 december om 23:00 en zaterdag 24 december om 19:30.

Lees verder