Justin Chambers en Ellen Pompeo in Greys Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justin Chambers en Ellen Pompeo in Greys Anatomy

Ellen Pompeo: dit seizoen Grey's Anatomy is mogelijk de laatste

|
|

Laatste update:

In een recent interview met Variety deelde Ellen Pompeo dat dit jaar haar contract afloopt, wat mogelijk het einde betekent van de hitshow Grey’s Anatomy. “Ik bedoel, dit is nu het laatste jaar van mijn contract. Ik weet niet of dit het laatste jaar is? Maar het zou heel goed kunnen zijn.”

Grey’s Anatomy is bezig met het zeventiende seizoen, dat maakt de serie het langstlopende medische drama in de geschiedenis van televisie. “We weten nog niet wanneer de show echt ten einde loopt”, zei Ellen in het interview. “Maar de waarheid is dat het dit jaar zou kunnen zijn.”

Haar laatste jaar

“Ik vecht constant voor de show om zo goed mogelijk te zijn. Als producer heb ik het gevoel dat ik toestemming heb om dat te kunnen doen”, vertelde de actrice.

Donderdag 29 oktober: Virtuele Superguide Pubquiz!

Shonda Rhimes, de bedenkster van de serie, en zender ABC zeiden eerder dat Grey’s Anatomy stopt als Ellen zou stoppen. “Ik denk goed na over deze beslissing. Er werken veel mensen voor ons en we hebben een groot platform waar ik erg dankbaar voor ben”, aldus Dr. Meredith Grey.

Coronacrisis

De serie maakt handig gebruik van de pandemie waar we in leven. Het aankomende seizoen gaat over de coronacrisis. Ellen: “Ik ben heel, heel, heel enthousiast over dit seizoen. Het is waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. Ik weet dat het gek is om te zeggen, maar het is echt waar.”

Grey’s Anatomy seizoen 17 is vanaf 12 november in Amerika te zien. Wanneer we het nieuwe seizoen in Nederland kunnen verwachten is nog niet bekend.

Lees verder