Rob Wendy Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV

Veronica Superguide logo
Rob Wendy Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV
NPOBoer zoekt VrouwTV

De 6 ongemakkelijkste momenten van Boer zoekt Vrouw 2022

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond is de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw 2022 te zien. Daarom is dit hét perfecte moment om even terug te blikken op het seizoen. Dit zijn de zes ongemakkelijkste momenten van BZV 2022!

6. Maud en haar ‘grote knotsen’

Evert en Maud zijn inmiddels helemaal gelukkig met elkaar – ze hebben elkaar zelfs al de liefde verklaard. Toch begon hun romance vrij ongemakkelijk… We blikken terug op de speeddate. Uit de stapels post hadden de boeren allemaal tien briefschrijvers geselecteerd om beter te leren kennen. Tussen de vrouwen van Evert zagen we Maud, die een heerlijke awkward binnenkomer had. “Mooie handen, echt grote knotsen”, zei ze terwijl ze de handen van Evert beetpakte. Gelukkig bleken het vooral de kijkers die de situatie nogal ongemakkelijk vonden. Evert was namelijk alleen maar onder de indruk. Zo erg zelfs dat hij stiekem een minuutje bij de date smokkelde!

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Evert Maud speeddate

5. Yvon Jaspers moet ‘ingrijpen’

Heeft Sander het aan Yvon Jaspers te danken dat Janine hem tijdens het eerste keuzemoment van de logeerweek niet wegstuurde? Dat zit zo: Janine vertelde de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice dat ze vond dat Sander zich terugtrok. Ze vroeg zich angstig af of Sander het opeens niet meer zag zitten. Yvon voelde een miscommunicatie aankomen. "Jij vult het allemaal voor hem in", waarschuwde ze. "Misschien maak je wel een hele verkeerde afweging." Dat zou zonde zijn, gaf Janine toe. Een ongemakkelijk momentje, dat er volgens ingewijden gelukkig wél voor zorgde dat Janine en Sander inmiddels langzaamaan ontdooien

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Janine Yvon Jaspers

4. Femme fatale Wendy

De eerste nacht op de boerderij van Rob ging Wendy als een soort femme fatale recht op haar doel af in sexy korte jurk. Een aantal kijkers vergeleek haar zelfs met het stalkerige personage van Glenn Close in de thriller Fatal Attraction! Haar tactiek had wel effect: het was toen eigenlijk al duidelijk voor wie de kersenboer zou kiezen. De kijkers kregen natuurlijk gelijk, maar of Wendy en Evert daar achteraf gezien goed aan hebben gedaan… 

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Wendy Evert

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

3. Stiekeme zoenen van Rob

We blijven nog even bij Wendy en Rob, die verantwoordelijk waren voor een ongemakkelijk momentje voor mede-logee Sonja. Hoewel zij niet echt heartbroken was na de afwijzing van Rob, was ze wel teleurgesteld over de aanpak van de kersenboer. Zo vond ze het namelijk 'niet netjes' dat hij al lag te zoenen op de bank met Wendy terwijl zij haar koffer nog niet eens gepakt had. "Je hebt toch zoiets van: wat gebeurt daar achter mijn rug om?

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Sonja

2. De uitspraken van ‘botte boer’ Jouke

Kijkers liepen na het voorstelrondje weg met Jouke! Gaandeweg bleek echter dat de boer ook wel eens behoorlijk bot uit de hoek kan komen… Hij noemde vrouwelijke dierenartsen bijvoorbeeld 'altijd smerig'. Later vloog hij nogmaals uit de bocht met zijn opmerking over Lotte: "Die komt op mij over als heel zorgzaam, niet hip of modern. Die zou prima als huismoeder door kunnen en dat is ook helemaal niet minder, maar die zou dat prima kunnen." 

Of Jouke en Karlijn nog happy zijn, zal vanavond blijken... De boer maakte het nieuwsgierige paparazzi namelijk flink lastig!

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Jouke Yvon Jaspers

1. De flirttechnieken van Rob

Door het Boer Zoekt Vrouw-seizoen heen was het voor veel kijkers smullen van de ongemakkelijke flirttechnieken van Rob. We zetten drie voorbeelden op een rijtje:

Tijdens de logeerweek besloot Rob zijn vrouwen stuk voor stuk in te stoppen. “Ik ga je toestoppen, een paar zoenen geven en dan ga je lekker slapen”, vertelde hij aan Sonja, Wendy en Silvia, waarna hij ze ieder drie zoenen gaf. Kijkers vonden het tafereeltje awkward: Rob leek op een vader die zijn kinderen instopte, zo vlak voor het slapen gaan.

Rob besloot zijn vrouwen mee te nemen naar zijn boomgaard, waar hij zich volgens veel kijkers nogal opdringerig gedroeg. “Wij gaan dadelijk de hommelkasten ophalen. (…) Wie het eerste een hommelkast vindt, die moet schreeuwen en die krijgt van mij een zoen”, riep Rob als aanmoediging. Nadat Wendy met zes hommelkasten terugkeerde, rende Rob naar haar toe om haar zes lange zoenen te geven. 

Nog eentje dan: ondanks dat Wendy haar twijfel tijdens de citytrip aan heeft gegeven, bleef Rob verwoede pogingen doen om haar voor zich te winnen. De boer hoopte op romantiek in het reuzenrad: "Ik kijk alleen naar jou", probeerde hij. Het was voor de kijkers duidelijk dat Wendy niet op gezwijmel zat te wachten, maar de boer deed gewoon nog een poging. "Zolang ik jou maar heb, hoogtevrees bestaat dan niet meer."

Boer Zoekt Vrouw 2022 BZV Rob Wendy

Meer lezen over Boer Zoekt Vrouw? We zetten eerder al eens tien feitjes over het tv-programma op een rijtje. Ook leuk: deze ongemakkelijke hoogtepunten van het vorige seizoen!

De laatste aflevering van dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw, de reünie-aflevering, is vanavond om 20:55 uur te zien op NPO 1.

Lees verder