• NPO
  • Boer zoekt Vrouw
  • TV

Janine ontdooit in Boer Zoekt Vrouw: ‘Heb hem toch wel gemist’

janine boer zoekt vrouw keuzemoment

We zagen zojuist in Boer Zoekt Vrouw dat Evert kordaat de knoop doorhakte! Janine had het echter een stuk lastiger… Gelukkig lijkt ook haar keuze uiteindelijk een schot in de roos: “Het is fijn hem weer te zien.

Janine kiest voor... Sander

Christiaan en Sander zijn beiden dol op Boer Zoekt Vrouw-boerin Janine! Sander geeft zelfs aan dat het voor hem ‘zo’n duidelijke match is’. Hij is een beetje verliefd, maar dat vindt Janine juist eng. Ze is bang hem te kwetsen… Uiteindelijk weet de boerin haar angsten lang genoeg te overwinnen om een keuze te maken – ditmaal zonder dat Yvon Jaspers hoeft ‘in te grijpen’. Janine geeft aan dat het met Sander allemaal net iets gemakkelijker gaat, zodat ze voor hem kiest.

'Het is fijn hem weer te zien'

Na de logeerweek gaat Janine op bezoek bij Sander. Hij kan niet wachten om de boerin weer te zien! Hij verlangde al naar haar toen hij nog maar amper thuis was. Gelukkig voor hem is ook Janine inmiddels ontdooid: “Het is fijn hem weer te zien. Ik heb hem toch wel een klein beetje gemist.

 

Nu maar hopen dat Sander niet jaloers is aangelegd!

 

Boer Zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20:25 uur op NPO 1.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.