nans maud evert boer zoekt vrouw keuzemoment

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
nans maud evert boer zoekt vrouw keuzemoment
NPOBoer zoekt VrouwTV

Liefdesgeluk voor Evert in Boer Zoekt Vrouw: ‘Ik ben verliefd’

|
|

Laatste update:

Na een spannende cliffhanger moest ook Boer Zoekt Vrouw-boer Evert vanavond zijn definitieve keuze maken. Hij hakt kordaat de knoop door, waarna er meteen pril liefdesgeluk opbloeit: “Ik vind alles leuk.”

Evert kiest voor... Maud

Evert vertelt tijdens de Boer Zoekt Vrouw-logeerpartij van zowel Nans als Maud ‘genoten’ te hebben. Ze hebben een ‘mooie week’ achter de rug. Hij voelt voor Maud echter meer dan voor Nans. Maud is dolgelukkig en pakt opnieuw de ‘knotsen’ van Evert beet om ‘connectie’ te maken. Ze vertelt de boer dat ze meteen al wist dat ze hem leuk vond. Gelukkig reageert Nans ook heel lief. Ze denkt dat Evert en Maud een goede combi zijn!

'Alles is goed'

Even later gaat Evert op bezoek bij Maud. Beiden vinden het spannend... maar kruipen gelukkig al snel dicht tegen elkaar aan in Mauds hangmat! Na een lief momentje biecht ze op nu echt ‘verliefd’ te zijn: “Alles is goed. Ik vind alles leuk. (…) Het is lang geleden dat ik dat gevoel heb gehad.

 

Maud groeide in de afgelopen weken uit tot de favoriet van Boer Zoekt Vrouw-kijkers!

 

Boer Zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20:25 uur op NPO 1.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder