• Boer zoekt Vrouw
  • TV

Kijkers Boer zoekt Vrouw balen van cliffhangers: 'Wat een deceptie'

Boer zoekt vrouw, Evert

Kijkers van Boer zoekt Vrouw kunnen niet wáchten op de definitieve keuze van boerin Janine en boer Evert. 'Plaatsvervangende zenuwen voor Maud!'

Wordt het publiekslieveling Maud voor boer Evert of toch Nans, met wie hij ook wel een klik lijkt te hebben? En gaat boerin Janine voor de uitgesproken Sander of toch voor de ingetogen Christiaan? Het is nog onduidelijk tot – hoogstwaarschijnlijk – volgende week met wie de twee op citytrip gaan, en daar hebben kijkers geen geduld voor.

'Voel me verliefd'

Inmiddels lijkt de haat/liefdeverhouding voor Maud namelijk erg te zijn doorgeslagen naar liefde, en dat lijkt alleen maar te zijn gegroeid nu Maud zich zondag erg openstelt. “Ik voel me heel prettig bij hem, als hij naar mij kijkt voel ik me vereerd, voel ik me verliefd”, vertelt ze. Voor Evert schrijft ze bovendien een lange liefdesbrief die ze aan hem voorleest. Daarin vraagt ze of hij zich wil openstellen en of hij nog vragen heeft. Evert lijkt iets te verlegen om in te gaan op Mauds openhartigheid, maar vindt het wel een mooie brief. “Ik word er wel een beetje stil van”, is zijn enige antwoord.

De brief doet veel stof opwaaien bij kijkers  van Boer zoekt Vrouw en is weer een typisch geval van: you love Maud or you hate Maud. Dat ze deze week nog geen antwoord krijgen op de vraag voor wie boer Evert nu eindelijk kiest, daar hebben ze de kracht niet voor. De cliffhanger vreet aan kijkers, meer nog dan de uiteindelijke keuze die boerin Janine gaat maken. Want dat weten ze ook nog niet.

De boeren hebben zondag al een keuze kunnen maken. Die zijn beide niet heel onverwacht. Boer Hans had nog maar één vrouw waar hij uit kon kiezen en Boer Rob gaat voor de vrouw waar hij de meeste vlinders voor voelt: en die zagen we al aankomen.

 

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.