Rob in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob in Boer zoekt Vrouw
Boer zoekt VrouwTV

Staat de keuze van Boer zoekt Vrouw-Rob stiekem al vast?

|
|

Laatste update:

Hold your horses! De veelbesproken Rob uit Boer zoekt Vrouw trekt tot nu toe steeds en voorál naar deelneemster Wendy toe. Arme Sonja... Heeft Rob zijn keuze niet al lang gemaakt? BzV-kenner Steffi denkt van wel.

Paardenboerin en oud-deelneemster Steffi spreekt zich elke week uit over de nieuwste Boer zoekt Vrouw-aflevering. Ze voorspelt er lustig op los tegenover Omroep Brabant. Sonja en Wendy dartelen nog op het kersenerf van Rob en "er heerst daar wel een beetje een vakantiestemming", vindt Steffi - maar ze weet eigenlijk wel zeker dat Sonja en Rob 'm niet gaan worden.

Kiest Rob voor Wendy?

Vanaf de speeddates is het voor Steffi klip en klaar: Rob gaat voor één persoon en dat is Wendy. In de supersappige preview voor de Boer zoekt Vrouw-aflevering van volgende week zien we dat Rob en Wendy zoenen. Sonja lijkt écht geen optie meer. Steffi: "Ik val echt van m’n stoel als het straks anders blijkt te zijn. Zij voelt dat natuurlijk en reageert daarop, door met hem te flirten. Ik vraag me af of ze in de gaten hadden dat de camera hun kus heeft vastgelegd die we zagen in de vooruitblik..."

Wendy in Boer zoekt Vrouw

'Wordt moeilijk'

De boerin waarschuwt wel: onze boeren zitten in een lastige periode van de logeerweek. "Deze logeerdag is altijd heel relaxt, maar ook de stilte voor de storm. Vanaf volgende week wordt het moeilijk. Iedereen is moe en krijgt een klap om de oren van alle emoties. Let maar op: de man met de hamer staat klaar."

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder