• Boer zoekt Vrouw

Deze boer doucht met open deur in Boer Zoekt Vrouw: 'Lekker teasen!'

rob boer zoekt vrouw

Boer Rob is vanavond full casanova gegaan in Boer zoekt Vrouw. De muzikale duizendpoot begon volop met "teasen en flirten", zoals hij het zelf noemde. Hoe hij deze paringsdans uitvoert? Door met hooi te strooien en met de douche open Take Me Home, Country Roads van John Denver te zingen...

Rob: 'Een beetje prikkelen!''

Rob begon de dag zoals altijd: met het voeren van zijn paarden. Hij voelde zich naar eigen zeggen "ontspannen" met zijn twee overgebleven kandidates in Boer zoekt Vrouw. Het was "een nieuwe fase, een hele goede interactie tussen de dames en met z'n drieën en dat is heel fijn. En dan kun je het verder ontwikkelen zeg maar, om naar de gevoelens te gaan en wat te prikkelen en kijken of die prikkel weer terugkomt! (...)

Rob: 'Een beetje met hooi strooien enzo!' 

Rob gaat teasen door met hooi te strooien. "Ook een beetje teasen: met hooi strooien enzo. Dat begint wel te komen. Dan kun je kijken, dat flirten enzo, hoe die ander daarop reageert."   

'Met z'n drieën aan het genieten'

Met hooi strooien, toe maar! Rob zit er duidelijk lekker in met zijn fanatieke geflirt: "Dan zijn we eigenlijk gewoon met z'n drieën en dan zijn we samen aan het genieten!" Volgens een volger op Twitter is de beste man gewoon op zoek naar een trio, maar wie zal het zeggen... 

'Almost heaven...' 

Natúúrlijk kon Rob het weer eens niet laten om zijn gitaar erbij te pakken en start hij Take Me Home, Country Roads in van John Denver. "Almost heaven, West Virginia..." Volgzaam doen de dames mee. Maar of ze hier nou echt zin in hebben? 

Douchen met open deur

De performance van Rob eindigt niet aan tafel... Later zingt de boer zijn nummertje ook nog eens onder de douche. "Country roads, take me home, to the plaaace..." Sappig detail: de deur staat op dat moment wagenwijd open. En daar snappen de kijkers werkelijk niks van. 

'Take me home!' 

Nu maar hopen dat de dames zich thuisvoelen bij Rob... Of zullen ze ook "take me home" hebben gedacht? 

 

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.