• Boer zoekt Vrouw

BzV-Steffi zet vraagtekens bij keuze Jouke

Steffi en Jouke Bzv

Oud-Boer zoekt Vrouw-ster Steffi twijfelt aan de keuze van Jouke. Hij besloot Marion weg te sturen. Aan Omroep Brabant laat ze weten wat ze ervan vindt.

Wat is er gebeurd?

Marion had haar vertrek totaal niet aan zien komen. Terwijl ze haar koffers pakte, aten de overgebleven Lotte en Karlijn een banaan en ging Jouke snel de koeien melken.

Hij heeft het niet in de gaten

Haha, die bananen ja, dat vonden wij ook wel een bijzondere manier om het vertrek van Marion ‘te vieren’”, vertelt Steffi. En Jouke heeft gewoon niet in de gaten gehad hoe leuk zij hem vond. Hij heeft haar verdriet niet gezien en reageert nogal nuchter. Het maakt Karlijn, die ook wel pittig is, misschien wat onzeker: is pittig zijn wel of niet goed? We wachten het af.

Juist interessant

De paardenboerin laat wel vaker haar mening horen via de media. Zo was ze eerder al te spreken over de meest spraakmakende deelneemster van dit seizoen, Maud. Volgens haar vindt Evert haar interessant.

Trotse ouders

Steffi deed zelf een aantal jaar geleden ook mee aan het programma. Dankzij haar deelname vond ze haar grote liefde Roel. De twee zijn inmiddels trotse ouders van hun dochter Sterre.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

​​Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.