Steffi en Roel uit BZV hebben een baby

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steffi en Roel uit BZV hebben een baby

Baby voor BZV-boerin Steffi en Roel!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Er is weer een Boer Zoekt Vrouw-baby geboren! Steffi en Roel, die meededen in 2018, hebben een dochtertje gekregen. Zien we daar een kleine vernoeming?

Op Instagram plaatst Steffi een update met een schattige babyfoto. "Wij zijn de trotse ouders geworden van Sterre Yvon Madelon!" 

De naam Yvon komt je natuurlijk bekend voor, en op de site van Boer Zoekt Vrouw meldt Steffi dat Sterre inderdaad vernoemd is naar presentatrice Yvon Jaspers. De presentatrice naar eigen zeggen enorm vereerd, en voelt zich "alsof ze een nieuw nichtje heeft gekregen". Eerder werden er vooral boerderijdieren naar Yvon vernoemd, wat ook... leuk is? Maar een kindje is natuurlijk helemaal bijzonder!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Boer Zoekt Bed and Breakfast

Boerin Steffi en Roel uit Boer Zoekt Vrouw hebben wilde plannen met hun erf: het moet een soort ‘ruiterhotel’ worden met plaats voor 80 personen. Steffi en Roel willen al een tijd een bed and breakfast openen op de Boekelse boerderij, maar de plannen gaan nog een stuk verder. Nu haar woonomgeving binnenkort wordt bestempeld tot recreatiegebied, wil ze een ruiterhotel bouwen waar paardrijders kunnen overnachten met hun edele dieren.

De buurtbewoners zeggen nu even: “Huu, Steffi!”, maar dat zal Roel en Steffi momenteel even worst zijn. Als we ons niet vergissen is Sterre alweer de 77ste Boer Zoekt Vrouw-baby!

Lees verder