Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd samen

Door Redactie
Yvon Jaspers, BZV

Het is alweer 16 jaar geleden dat we voor het eerst konden genieten van boeren op zoek naar de liefde. En nu, met het elfde seizoen op de planning, kunnen we de balans op maken: heeft Boer Zoekt Vrouw voor veel liefdesmatches gezorgd? 

Speciaal voor dit artikel bekijken we welke boeren nog altijd samen zijn met hun eerste keuze.

1. Boer Joris en Renske (seizoen 1)

We moeten hierbij wel een slag om de arm houden, want 100% zeker over deze relatie zijn we niet. Renske is namelijk niet te vinden op de website van De Lepelaar, het boerenbedrijf dat Joris samen heeft overgenomen. Maar het feit dat de (voormalig) geneeskundestudente Renske zo enthousiast was over het boerenleven én dat het koppel vlak na het programma al samenwoonde in West-Friesland, stemt ons iets gerust. In 2011 waren ze nog bij elkaar, dus we hopen nog altijd op wat liefdesgeluk.

2. Boer Jos & Dycke (seizoen 4)

Boer Jos en Dycke worden tot op de dag van vandaag nog herkend vanwege hun deelname, zo lieten ze in augustus 2019 weten aan de Telegraaf. En dat dit programma niet alleen goed was voor hun bekendheid, maar het ook de start was van een prachtige relatie, is wel duidelijk. Jos ontving in het vierde seizoen maar liefst 831 brieven, maar het was de DVD van Dycke die er met kop en schouders bovenuit stak. ‘Kijk, na acht jaar is het houden van geworden, maar soms ben ik nog zó verliefd. Als je iets krijgt, waar je niet op rekent, zoals gisteren’, vertelde Dycke in 2017 over een spontane kus. Lief! 

3. Boer Hans & Connie (seizoen 1)

Boer Hans op zijn groene trekker en Connie zorgden voor niet één, maar twee primeurs: ze waren het eerste door Boer Zoekt Vrouw gevormde koppel dat ging trouwen én dat als eerste hun liefde bezegelde met een baby (in 2007). Nu – 16 jaar later – zijn er maar liefst 75 baby’s in totaal geboren omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer Zoekt Vrouw (en nee, dit komen niet alleen maar van dit koppel). Maar - volgens onze informatie – is dit koppel ook nog altijd gelukkig in de liefde.

4. Boer Martijn & Marlies (seizoen 2)

Boer Martijn zocht in 2006 in Boer Zoekt Vrouwzijn droomvrouw én die heeft hij gevonden! Studente Marlies veroverde zijn hart (of was het andersom) en nu bijna 14 jaar later zijn de twee nog altijd bij elkaar. Hij runt nog altijd het boerenbedrijf en zij… zij werd geen boerin, maar coacht agrarische vrouwen. Samen hebben ze het bedrijf Koe & Boe opgezet.

5. Boer Jan & Rianne (seizoen 8)

Boer Jan en Rianne uit het veelbesproken seizoen Boer Zoekt Vrouw (met o.a. Eigen Huis & Tuin-presentator Tom, boerin Bertie en haar vrouwen en 'Geile' boert Geert) hebben elkaar echt gevonden. Ze wonen namelijk samen op de schapenboerderij op Texel, zijn getrouwd en hebben inmiddels al twee kinderen. En dat dus in nog geen vijf jaar tijd! Dat hadden ze vast niet kunnen denken toen ze besloten deel te nemen aan het programma van Yvon Jaspers.

Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd samen

6. Boer Wietse & Neeltje (seizoen 4)

Eigenlijk wil Boer Wietse – volgens zijn moeder – niet meer met het programma geassocieerd worden, omdat hij naar eigen zeggen anders overkomt dan in het echte leven. Maar hij hield er toch wel een relatie aan over met Neeltje. Hun liefde werd in 2016 bekroond met de geboorte van hun dochter. Veel nieuws is er daarna niet meer naar buiten gekomen, maar wij zijn er bijna van overtuigd dat ze nog altijd samen zijn.

7. Boer Henk & Fiona (seizoen 6)

1109 brieven kreeg boer Henk in het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Maar het was Fiona die het hart van deze boer (die twee jaar eerder zijn vriendin was verloren bij een auto-ongeluk) veroverde. En nog altijd viert dit koppel de liefde, dat inmiddels drie kinderen heeft. In 2019 werd hun derde kind, dochtertje Jolene, geboren.

Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd samen

8. Boer Hans & Audrey (seizoen 4)

Boer Hans vond de liefde bij Audrey en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Begin 2013 kwam het nieuws naar buiten dat Audrey bevallen was voor hun eerste zoon en daar is het niet bij gebleven. Anderhalf jaar later breidde het gezin uit met een zoon Jurre en op 29 januari 2018 kwam daar dochter Silke bij. Hans gaf eerder aan dat hij vier kinderen wilde, maar daar hebben we nog niets van vernomen…

9. Boerin Michelle & Maarten (seizoen 10)

Het geluk kon niet op voor Michelle en Maarten uit het vorige seizoen Boer Zoekt Vrouw. "Op 9 juli koos ze voor mij. Op 2 december was de laatste uitzending en op 12 januari vorig jaar ben ik hier komen wonen", zo liet het stel onlangs weten in Veronica Magazine. Het verliefde paar heeft het zelfs al over kinderen gehad, dus wie weet wat de toekomst nog gaat brengen voor dit gelukkige koppel.

Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd samen

10. Boer Wim & Evelyne (seizoen 7)

Net als bij het eerste koppel durven we hier ook niet met zekerheid te zeggen of Boer Wim uit Tanzania nog altijd samen is met Evelyne. In 2015 lieten de twee nog weten dat ze gelukkig waren, maar toen had Evelyne nog wat moeite om Nederland voor eens en altijd achter zich te laten (wat wij wel begrijpen). Daarna is het angstvallig stil gebleven rondom het koppel. Zouden ze nog altijd de liefde samen vieren? Wij durven ons hand er niet voor in het vuur te steken.

Copyright: Yvon Jaspers - KRONCRV

11. Boer Martin & Wilma (seizoen 6)

Boer Martin was alleen maar bezig met overleven. Wilma was vergeten hoe fijn het is om het leven met iemand te delen. Totdat de twee elkaar, in het zesde seizoen Boer Zoekt Vrouw, leerde kennen. Ze wisten allebei hoe het was om een partner aan kanker te verliezen en in dat grote verdriet vonden ze elkaar. De twee trouwden in 2013 en volgens onze gegevens zijn ze nog altijd gelukkig.

12. Boer David & Mara (seizoen 9)

Het negende seizoen mag dan internationaal begonnen zijn, maar zo eindigde het liefdesavontuur voor Boer David en zijn Mara niet. De twee vertelden namelijk in de special in 2017 dat de toekomst voor ze niet in Roemenië lag, maar in Brabant! Op dat moment ging Boer David doordeweeks nog op en neer, maar wij vermoeden dat de twee inmiddels al een liefdesnestje hebben gebouwd in Nederland. (Foto: Linelle Deunk)

Copyright: Linelle Deunk

13. Boer Herman & Fleur (seizoen 9)

Boer David en Mara waren niet het enige koppeltje dat in het negende seizoen het liefdesgeluk vond: ook Herman en Fleur zijn nog altijd bij elkaar. Begin 2019 liet het koppel weten dat er plannen waren om te gaan samenwonen op een oude boerderij in Frankrijk, als het huisje bewoonbaar was. David verwachtte toen dat het in de loop van 2019 zou gebeuren en geen bericht lijkt ons goed bericht, dus wie weet wonen ze inmiddels al echt samen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Herman Piet (@hermanpiet) op

14. Boer Wim & Marit (seizoen 10)

Boer Wim en Marit proberen na hun veelbesproken deelname aan Boer Zoekt Vrouw hun leven zoveel mogelijk buiten de spotlights te houden, maar in oktober vorig jaar lieten de twee - tijdens een evenement op de boerderij - weten dat ze nog altijd van elkaars gezelschap genieten. Het stel woont sinds mei samen op de boerderij in Marknesse. 

Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog altijd samen

15. Boerin Steffi en Roel (seizoen 10)

Als de vorige koppels niet al hebben bewezen dat het snel kan gaan, dan kunnen boerin Steffi en Roel dat wel. Vorig jaar leerden de twee elkaar kennen door het programma en inmiddels wonen ze samen (niet op de boerderij, maar wel in een huisje aan de rand van het dorp) en hebben ze plannen om een bed & breakfast te openen. Ze hopen de papieren dit jaar in orde te kunnen maken, want dan kan de bouw beginnen. 

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is vanaf zondag 23 februari te zien om 20:25 uur op NPO 1.