Jan en Rianne uit Boer Zoekt Vrouw gaan trouwen

Door Redactie
Jan en Rianne uit Boer Zoekt Vrouw gaan trouwen

Yvon Jaspers mag weer een huwelijk op haar naam schrijven. Boer Jan en Rianne uit Boer Zoekt Vrouw stappen binnenkort in het huwelijksbootje!

Stal

Het verloofde stel leerde elkaar kennen tijdens Boer Zoekt Vrouw 2015. Inmiddels woont en werkt Rianne alweer twee jaar bij Jan op de schapenboerderij op Texel. Deze idyllische locatie zal ook de achtergrond vormen van het trouwfeest: “We doen alles in de stal. Trouwen en de receptie aan de ene kant van de stal en aan de andere kant staan de tafels klaar voor het diner”, aldus Rianne.

Liefdesbaby

Om het geluk compleet te maken, verwacht het stel binnenkort ook nog een liefdesbaby. En ze maken geen geheim van het geslacht van hun kindje: “We krijgen een jongetje! Voor Jan z’n familie extra leuk, want daar worden alleen maar meisjes geboren”, vertelt de aanstaande bruid én moeder. Uiteraard heeft dat wel gevolgen voor de trouwjurk. Rianne onthult: “Ik heb een ivoorkleurige zwangerschapsjurk gekocht. Trouwjurken hebben vaak zo’n korset, maar deze jurk is stretch, dus dat sluit mooi aan op mijn buik.” De bruiloft van Jan en Rianne zal dit najaar plaatsvinden!