Wat is er met Herman en Fleur uit Boer zoekt Vrouw gebeurd?

Miljoenen kijkers zagen de prille liefde tussen Herman en Fleur opbloeien in Boer zoekt Vrouw internationaal. Hoe is het nu met een van de meest geliefde stelletjes van het datingprogramma?

Herman en Fleur
© KRONCRV

In 2016 leerden we de ietwat verlegen Herman en Fleur kennen. De twee waren nog onervaren in de liefde, maar vonden elkaar helemaal. De vonk is nog steeds niet gedoofd. Integendeel! Na jaren reizen tussen Frankrijk en Nederland, heeft Fleur een jaar geleden besloten om definitief bij haar boer in te trekken. 

Meedraaien op de boerderij

En er is meer gebeurd: Fleur draait geregeld mee op de boerderij, iets wat ze voorheen nooit had gedacht. Ze heeft zelfs twee vaste dagen. En als Herman een keer niet kan of een week naar Nederland gaat dan is Fleur degene die invalt en de koeien melkt. "Inmiddels zijn we wel zover dat dat gewoon kan", zegt ze in Onze Boerderij. Maar geeft daarnaast ook nog online geschiedenisles en is ze bijna klaar met een opleiding in de wijngaard.

Financiële tegenslagen

In de liefde zit het wel goed, maar financieel hebben ze het moeilijk. "Qua boeren gaat het niet echt goed", geeft boer Herman toe aan Yvon. "Het is eigenlijk echt heel erg moeilijk. De kosten vliegen de pan uit, brandstof is zoveel keer duurder geworden, kunstmest kunnen we niet betalen, alles wordt duurder. Voer is niet te betalen." Daarnaast is zijn melkprijs erg laag. "Daar kun je niet tegen werken, eigenlijk." Volgens Herman is er de kans dat ze het niet volhouden.

Frankrijk als thuis

De tortelduifjes hopen dat het niet zover zal komen: ook Fleur zit helemaal op haar plek in Frankrijk. "Ik voel me zo thuis hier. Dat merkte ik met coronatijd heel erg. Ik miste Herman heel erg en ik dacht, ik wil gewoon naar Frankrijk. Ik wil daar wonen."

Onze Boerderij is elke zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1.