Herman en Fleur in Boer zoekt Vrouw BZV Special 2020

Veronica Superguide logo
Herman en Fleur in Boer zoekt Vrouw BZV Special 2020

Gemist: kijkers BzV smelten weg bij Herman en Fleur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kijkers van Boer Zoekt Vrouw klaagden dit seizoen meer dan eens dat vroeger alles beter was. En na het zien van de tweede special van BzV zou je ze nog geloven ook! Hierin praatte Yvon Jaspers bij met Herman en Fleur. Zij deden in 2016 mee aan Boer Zoekt Vrouw en groeiden al snel uit tot een van de meest geliefde stelletjes uit de geschiedenis van het populaire datingprogramma. En de liefde was na al die jaren nog niet gedoofd… niet alleen tussen Herman en Fleur, maar ook niet tussen het ontwapenende koppel en hun fans!

Special

In totaal genoten niet minder 2.779.000 kijkers van het weerzien met boer Herman en Fleur. Daarmee eindigde ook deze veredelde knip- en plakaflevering van BzV op de eerste plek van de Kijkcijfer Top 25. Dragons’ Den liftte handig mee op het succes van de Boer Zoekt Vrouw Special. Dit WNL-programma scoorde 1.345.000 kijkers en eindigde daarmee, na het Journaal van 20.00 uur, op de derde positie in de ranglijst.

Fleur en Herman zijn trouwens niet het enige BzV-stelletje dat nog altijd bij elkaar is. Deze koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn ook nog steeds samen!

Lees verder