Angela en Geert in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Angela en Geert in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

BzV-kijkers zwaar teleurgesteld: ‘kijk nooit meer’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren gingen alle Boer zoekt Vrouw-boeren, met uitzondering van Annemiek, op citytrip met hun potentiële lovers. Het draaide uit op een verwarrende reis en kijkers keren zich op twitter massaal tegen het programma.

Het zat er al een béétje aan te komen. De afgelopen week bereidde BzV ons door onheilspellende previews al voor op een doemscenario. Nienke twijfelde over haar toekomst met Jan, Karine die zich zorgen maakt om GJ en Angela die zich afvraagt of Geert nog in actie gaat komen. En inderdaad: helaas bleek in de uitzending zelf dat voor deze deelnemers géén liefde in het vat zit.

'Kijk nooit meer'

Op twitter regent het comments van mensen die roepen dat dit toch écht hun laatste seizoen is. Gezien de kijkcijfers, die elke week door het dak gaan, hoeven de programmamakers zich geen enkele zorgen te maken. Toch zijn de reacties hard en fel. "Vroeger was BZV toch die kneuterige, gezellige TV afsluiting van het weekend?", vraagt een twitteraar - die wel érg ver gaat - zich af. "Nu is het overwerk voor Stichting Korrelatie na afloop. Ik heb oorlogsdocumentaires gezien die gezelliger waren dan dit."

Reünie

Komende zondag moet blijken of er inderdaad nul koppels overblijven. In de grote reünie-aflevering krijgen we traditiegetrouw te zien hoe het nu met de boeren gaat. Schoot cupido alsnog raak tussen Annemiek en één van haar briefschrijvers, zoals Brabo Bram? Overleven Bastiaan en Milou een langeafstandsrelatie? Wij denken van wel - de preview verklapte dat ze in ieder geval samen naar de reünie komen. En gaat Geert Jan eindelijk reageren op die wilde geruchten over oplichting van één van de dames? Zovéél vragen... Nog 6 nachtjes slapen, mensen!

Boer zoekt Vrouw is komende zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1!

Lees verder