Karine, Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Karine, Boer zoekt Vrouw

Boze BzV-Karine slaat terug na geruchten over ‘oplichten’ Geert Jan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Al weken hangt er voor sommige Boer zoekt Vrouw-kijkers een donkere wolk boven het liefdevolle programma. Sinds Story het gerucht publiceerde dat één van boer Geert Jans vrouwen hem na het keuzemoment zou hebben opgelicht, wachtte iedereen op 'de vrouw'. Gisteren koos Geert Jan Karine en die slaat nu terug!

Karine, die 'won' van Jacqueline, laat voor het eerst van zich horen na de explosieve geruchten. En dat deed ze op Facebook, onder de wekelijkse, populaire Boer zoekt Vrouw-column van schrijver Rick Evers. "Karine hield van zijn warmte, zijn luisterend oor, zijn liefde. Tenminste, dat vertelde ze Yvon. Maar blijkbaar heeft ze Yvon ook opgelicht", beschrijft Rick - die deelneemster Vera al eens op zijn dak kreeg - in zijn terugblik. En een boze Karine sloeg helemaal aan op de woorden 'ook opgelicht'...

Reactie Karine

"Wat een trieste opmerking!", zette Karine vervolgens in de comments, zo beweert de website DenD, die haar reacties publiceerde. "Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet. Je moet je huiswerk echt beter doen Rick! Valt me tegen van je hoor. Maar na 10 augustus, einde van mijn contract, ben je welkom voor een eerlijk gesprek", schrijft Karine. We hopen overigens dat ze 10 mei bedoelt; dan is tenslotte de laatste BzV-uitzending van dit seizoen te zien.

Wie heeft GJ opgelicht?

De vraag is nu dus: wie heeft Geert Jan dan opgelicht? Hij zou duizenden euro's zijn kwijtgeraakt, er kwam een rechtszaak aan te pas en hij zou van KRO-NCRV psychische hulp hebben gekregen, beschreef Story. Of klopt het gerucht überhaupt niet? We gaan het hoe dan ook nog wel meemaken, denken we. "Karma is een bitch", schrijft Karine namelijk. En ook wil ze nog wat kwijt over de verspreider van het gerucht, weekblad Story: "Story maakt levens kapot. Maar ik ben een sterke vrouw, dus helaas…deze truc is mislukt". En die 'truc' is volgens Karine de schuld van een (voor ons onbekende) dame; die zou het blad hebben ingeschakeld. "Soms zijn er bepaalde vrouwen die een man zo graag willen, dat ze mensen, bladen en fotografen inschakelen en het gerucht is compleet."Oef... Die reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw kan niet snel genoeg komen! We willen nu wel eens weten hoe het echt zit! Nog héél even wachten. Volgende week zondag, om 20:25 uur op NPO 1, krijgen we eerst nog de citytrips te zien een week daarna komt de grote reünie-aflevering op tv!

Lees verder