Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Gerucht: ‘BzV-deelneemster troggelde duizenden euro’s af van boer Geert Jan’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Elke zondagavond zitten miljoenen Nederlanders te kijken naar de ontluikende liefdes bij boeren Bastiaan, Geert, Annemiek, Jan én Geert Jan in Boer zoekt Vrouw. Voor die laatste zou zijn deelname echter een nare wending hebben gekregen: één van de vrouwen troggelde duizenden euro's af van de paardenopfokker... 

Weekblad Story slingerde dat explosieve en, toegegeven, redelijk bizarre gerucht met een hoog WTF-gehalte deze week de wereld in. "Geert Jan heeft de grootste fout van zijn leven gemaakt", weet een anonieme bron uit zijn woonplaats Zunderdorp te vertellen. Het zou uiteindelijk hebben geleid tot duizenden euro's verlies, een rechtszaak en zelfs psychische hulp voor boer Geert Jan.

Overhoop gehaald

Volgens de bron van Story haalde de vrouw in kwestie - het gaat dan waarschijnlijk om de overgebleven dames Karine, Betty of Jacqueline - Geert Jans leven overhoop. "Een van de vrouwen (gegevens bij de Story-redactie bekend) uit Boer zoekt Vrouw schijnt zijn leven volledig overhoop gehaald te hebben, nadat ze een relatie kregen. Ze zou Geert Jan duizenden euro’s afgetroggeld hebben, waarna hij een rechtszaak zou zijn begonnen tegen deze vrouw. Nadat Geert Jan de relatie verbrak, bleef ze hem lastigvallen met denigrerende en beledigende WhatsApp-berichten."

Reactie?

"Geert Jan stond via KRO-NCRV zelfs onder behandeling bij een psychiater", gaat de bron verder. De omroep wilde overigens niet reageren op de bevindingen van Story. En dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren. Het zou daarnaast ook verklappen met wie van de drie overgebleven dames Geert Jan in eerste instantie zou eindigen én dus ook wie zijn leven zo overhoop zou hebben gehaald. 

Logeerweek

Grote kans dat jij vanavond dus 'wie van de drie?' gaat spelen. Na de spannende speeddates en de ietwat ongemakkelijke dagdates gaat Boer zoekt Vrouw vanavond de logeerweek inen bij Geert Jan gaat het zoals gezegd nog tussen Karine, Betty en Jacqueline. Voordat we massaal een heksenjacht openen, onthoud: het is nog een gerucht! Volgens Story is er overigens ook nog goed nieuws te melden: inmiddels zou de boer weer gelukkig zijn in de liefde, maar dan met een andere vrouw.

Boer zoekt Vrouw is vanavond rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder