Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

|
|

Laatste update:

Na de stress van de speeddates gingen de boeren en hun bewonderaars gisteren op een echte dagdate. Er werd gedanst, gekookt, lekker gegeten én door de blubber gegleden. Ah, l'amour!

Geert

Boer Geert begint elke week meer op het Wim Sonneveld-typetje Frater Venantius te lijken, mede door zijn nu al legendarische oneliners. Je verzint het niet!

De naam Geert roept sowieso herinneringen op aan een ándere boer waar we geweldige/vreselijke herinneringen aan hebben.

En waarom wil Geert enorm graag een sportieve vrouw, terwijl hij zelf helemaal niet zo van sport houdt? Sommige kijkers denken het wel te weten.

Geert zegt volmondig 'Ja' tegen het leven, zoveel is duidelijk.

Geert-Jan

Boer Geert-Jan ging naar een workshop taarten versieren, waar we verder geen grappen over gaan maken. Het taarten bakken beviel hem niet bijzonder goed, want het bleek moeilijker dan gedacht!

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

Dat Geert-Jan aan het einde mensen naar huis moest sturen, viel hem eigenlijk best zwaar. Hij had zó’n leuke dag gehad dat iedereen wel mocht blijven…

Milou maakt een move

Tijdens de bodypaintworkshop van boer Bastiaan besluit Milou haar stoute schoenen aan te trekken. Terwijl de dames elkaar versieren stapt Milou op Bastiaan zélf af! Bastiaan en Milou delen hun momentje, tot irritatie van de andere kandidaten!

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

Dit wordt nog wat!

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

Maar ja, zoals sommige twitteraars opmerken: Milou zit daar niet om lekker gezellig te doen met de meiden.

Annemiek

De competitieve Annemiek ging met haar boeren op… survival! In een lekker ongedwongen sfeer verdronken zij en haar kandidaten een paar keer bijna in een boerensloot. Annemiek vond een competitieve sfeer erg belangrijk, wat het wel een beetje lastig maakte voor de mannen: een wedstrijdje is leuk, maar de sfeer moet wél een beetje ontspannen blijven.

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

Uiteindelijk was Annemiek aan het einde van de aflevering een beetje ontdooid. Na de speeddates dacht ze dat haar Romeo er niet bij zat, en nu was de conclusie dat hij er misschien wél tussen liep. Héél veel vertrouwen hebben we er helaas nog niet in…

Gemist: Romantisch door de blubber in BZV
Gemist: Romantisch door de blubber in BZV

Het blijkt dat rondstampen in de blubber niet heel veel deed om de mannen te ‘ontdooien’. Wie had dat gedacht?

We hopen dat de situatie voor Annemiek en haar mannen nog wat verbeterd, anders gaan ze de komende weken nog heel wat pret/ellende tegemoet.

Jan en alleman

De dagdate van boer Jan was wat minder spectaculair: hij nam zijn dames mee naar Pampus, en daar werd voornamelijk gepraat. Jan had het niet zo makkelijk na zijn scheiding, en bracht zijn dates daarvan op de hoogte.

Daarnaast werd er nog beetje rondgedarteld in een moestuintje, maar gebuikschuifd werd er helaas niet.

Boer Zoekt Vrouw

Alle boer(inn)en kozen hun favoriete kandidaten uit, en die gaan door naar de zogeheten ‘logeerweek’. Op het erf van de boerderijen wordt beslist welke dames en heren het over een tijdje met de agrariërs mogen proberen!

Tot nu toe valt het redelijk mee met de ongemakkelijkheid die we vaak zien in Boer Zoekt Vrouw, maar als de boeren in hun eigen omgeving verkeren kan de situatie radicaal omslaan. Eén dagje gezellig doen kan bijna iedereen, maar boeren en kandidaten leren elkaar volgende week pas écht een beetje kennen.

Lees verder