Gemist: heerlijk ongemakkelijk speeddaten op rails in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: heerlijk ongemakkelijk speeddaten op rails in Boer zoekt Vrouw

Gemist: heerlijk ongemakkelijk speeddaten op rails in Boer zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

"Erger dan doodgaan", zo omschrijft boer Marnix de speeddates in de tweede aflevering van Boer zoekt Vrouw. De boeren en boerinnen mochten hun uitgekozen mannen en vrouwen in een schitterende stoomlocomotief ontvangen, behalve Steffi - die werd ergens op een veldje gedumpt.

We zijn nog maar net bijgekomen van de stoute boer Remco, die uit het programma vloog, of er staan al weer nieuwe BzV-relletjes klaar. Zo ontpopte paardenfokker Marnix zich volgens twitter tot een "hork" en hengstenboerin Steffi moest haar mannen op een lullig veldje ontvangen. We nemen de hoogtepunten met je door!     

Awkward

Boer Jaap had flink wat oneliners ingestudeerd. Hij begon elke date met de opmerking: "Ben je zenuwachtig? Ik ben nog tien keer zenuwachtiger!" Ook trakteerde hij elke vrouw op een grappig bedoelde Engelse kwinkslag. Zijn uitspraak kan echter wel beter. 

Waar is Steffi?

Terwijl alle boeren lekker op stoom kwamen in hun date-locomotief, moest hengstenfokster Steffi het doen met een saai grasveldje even verderop. Gelukkig had ze haar flirt-skills paraat; Steffis was on fire!

Hork Marnix

Twitteraars konden niet zo lachen om boer Marnix, die het hele gebeuren een "rollercoaster van emoties" noemde. Ook vond hij dit "erger dan doodgaan". Zijn, eeuhm, 'eigenaardige' persoonlijkheid kon niet rekenen op veel begrip. 

Gemist

Aflevering gemist? Bekijk het hele gebeuren hier terug

Lees verder