Gemist: de logeerweek van Boer Zoekt Vrouw is begonnen en Twitter smúlt ervan!

Door Redactie
Gemist: de logeerweek van Boer Zoekt Vrouw is begonnen en Twitter smúlt ervan!

Gisterenavond nodigden de boeren van Boer Zoekt Vrouw hun potentiële oogappeltjes uit voor de geduchte logeerweek. Met bijna 3,5 miljoen kijkers was Boer Zoekt Vrouw gisterenavond wederom het best bekeken programma van de dag. Al die kijkers konden smullen van de aandoenlijke, en soms ontzettend ongemakkelijke, logeer-dates. Zo ook de twitteraars van ons lage landje, die enorm smulden van het programma.

Marnix

Bij Marnix mogen de dames in een caravan overnachten: lekker knus en romantisch... Toch? Voor zijn tortelduifjes heeft hij speciaal roze naamoveralls gemaakt. Jammer dat Janneke hélemaal niet van roze houdt. Als alle dames zijn gearriveerd, zet Marnix ze meteen aan het mesten: altijd handig als je nieuwe vriendin ook een goede werknemer is. Aan het einde van de avond verrast hij ze met een wildemansrit op een paard. En net als de dames, is ook Twitter erg verbaast over deze romantische uitspatting. 

Jaap

Jaap zit vol zenuwen over de komst van zijn dames, maar laat er geen gras over groeien. Hij laat ze meteen zijn kas vol bloemen zien. 'Als ze die morgen niet diep genoeg afsnijden, dan mogen ze oprotten', weet Jaap tussen neus en lippen door te melden. Ook tijdens het eten laat Jaap er geen gras over groeien: hij wil graag weten of de dames wel bereid zijn om zo snel mogelijk bij hem in te trekken. Een lat-relatie vindt hij namelijk niets. Twitter smult van Jaaps directheid, maar vinden de beste man voor geen meter te verstaan.

Steffi

Steffi's mannen zijn er klaar voor. Harold komt op zijn trekker haar erf oprollen en Roel heeft zijn vakantie naar Peru verzet. Ook Steffi laat er geen gras over groeien: onder het oog van haar dates insemineert ze een merrie. De mannen mogen daarna voor de rest van de middag lekker passief achter de boerin aanlopen, terwijl zij de paarden eten geeft. Gelukkig steken ze voor het eten allemaal hun handen uit de mouwen. Twitter is fan van dit kwartet!

Wim

Aardappelboer Wim heeft het heel erg gezellig met zijn dames. De vier babbelen erop los. Er komt vanalles voorbij: wielrennen, onkruid aan de badkamermuur, uien-adem, etc. Ook als ze met z'n allen de aardappels gaan besproeien, houdt het gekakel van zijn dates niet op. Maar Twitter heeft het vooral over de zéér korte broekjes die Marit en Paula hebben besloten aan te doen. 

Michelle

De mannen van Michelle proberen haar bij aankomst te imponeren. De één komt aanrijden in een speelgoedauto met klompen aan, de ander neemt een kist kippen mee. Maarten houdt het casual met een plantje van de zaak. De mannen zijn zeer onder de indruk van Michelle's champignonfabriek, waar ze meteen met tuinslangen aan het werk gezet worden. Daar zijn ze schijnbaar erg moe van geworden, want bij het koken helpen ze liever niet. Michelle en Twitter zijn daar niet zo van gediend. 

Boer Zoekt Vrouw is elke zondagavond om 20:20 uur op NPO1 te zien.