Vera in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vera in Boer zoekt Vrouw

Veelbesproken BzV-Vera haalt uit naar zure kijkers

|
|

Laatste update:

Het huidige seizoen Boer zoekt Vrouw scoort week na week een gigantisch miljoenenpubliek. Dat komt natúúrlijk door de veelbesproken boeren, maar ook hun potentiële liefdespartners maken de de tongen los! Dat weet Vera maar al te goed...

De kandidate die nog steeds in 'de race' zit bij de Brabantse boer Geert - die eerder al de roddelpers op zijn dak kreeg - krijgt elke week bakken met zure haat-tweets over zich heen. Ze zou zich te 'seksueel' opstellen, verschillende, verwarrende signalen afgeven én vraagt te veel om aandacht. Zoals je hieronder ziet, en dit is alleen van de meest recente aflevering, moet je nagaan, krijgt ze veel shit te verduren.

Vera reageert

Eind vorige maand was Vera al helemaal klaar met die valse sneren en verwijzingen. De website DenD vond haar Facebookpagina en zag daar een post die hartstikke helder is. Ze plaatste een afbeelding met de tekst: "Als je ooit het slachtoffer wordt van andere mensen, hun bitterheid, bekrompenheid, intolerantie, haat, onzekerheid of woede….dingen kunnen erger zijn. Je kan een van hun zijn." Nou, dat laat niets aan de verbeelding over! 

Vera vs. columnist

Columnist Rick Evers schrijft elke week een soort nabeschouwing op een FB-pagina met zo'n 117.000 likes. Een flink publiek dus. Eerder sneerde hij al in de richting van Vera. "Vera heeft haar tv-momentjes gehad dus haar jaar kan niet meer stuk. En Geert? Die plaatste nog even subtiel zijn hand op haar kont, maar hij weet ook: geen relatiemateriaal", schreef hij eerder. Dit liet Vera niet zomaar aan zich voorbijgaan. "Maar één ding moet ik u nageven, dapper bent u, om na uw bewuste keuze en gevecht wat u vast heeft moeten voeren om uw tv-face één groot tv- moment te laten zijn, anderen te betichten van het “kop op tv syndroom”. Er is overigens een woord voor dit gedrag: gaslighting. Zoek maar eens op, kan er mooi bij in uw dossier…! Next!", schreef ze woest. "'Als je op je linker wang geslagen wordt, sla niet terug maar keer de agressor de rechter wang toe', zei Jezus en dat advies zal ik ter harte nemen, iemand moet tenslotte de wijste zijn." Touché Vera, touché. 

Ook na de afgelopen uitzending klom Rick Evers in zijn cynische pen. Kijk maar:

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Foto: Linelle Deunk

Lees verder