Angela de Jong in Jinek op NPO 1

Veronica Superguide logo
Angela de Jong in Jinek op NPO 1

Angela de Jong vindt coke-snuivende BzV-boer echt niet kunnen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

TV-diva Angela de Jong komt van een koude kermis thuis: één van haar lievelingsprogramma's, Boer zoekt Vrouw, is voor altijd 'besmet' na de drugsbekentenis van boer Jan.

Die vertelde in de nieuwe Boer zoekt Vrouw van gisteren aan zijn drie overgebleven dates dat 'ie wel eens een pilletje popt en af en toe een snuifje doet. Twee dames leken een beetje af te knappen en hetzelfde geldt voor Angela, lezen we vandaag in haar nieuwe column. Een ding is zeker: boer Jan is na Geert Jan nu al de meest besproken boer van het seizoen!

Het einde zoek

'Als zelfs boeren op tv koketteren met hun drugsgebruik is het einde zoek', kopt Angela. Ze vindt niet dat 'een XTC-slikkende boer' bij een programma als Boer zoekt Vrouw past. Euuh, oké? Maar waarom dan? "Door al dat openlijke gekoketteer met drugs van de laatste tijd, zou de jonge tv-kijker zomaar kunnen denken dat het normaal is. En dat is natuurlijk niet zo."

Party pooper

Dat boer Jan af en toe party hardy gaat, zorgde ook op twitter voor verbaasde reacties, zoals je hierboven kunt zien. Angela sluit zich volmondig aan bij die critici - of party poopers, zoals duizenden Nederlanders die óók wel eens wat nemen zullen denken. "Ik moest toch even checken of ik wel het goede programma keek en niet per ongeluk bij Spuiten & Slikken of The Cocaine Trail was beland", schrijft ze sarcastisch. "Gelukkig zei Vera (één van de mogelijk 'afgeknapte' dames, red.) heel schattig dat ze liever groente en fruit at. Iets dat meer bij Boer zoekt Vrouw past dan een XTC-slikkende boer."

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder