Boer Geert in Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Geert in Boer Zoekt Vrouw

Gerucht: ‘BzV-deelneemster joeg zoon Geert uit huis’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Van je buren moet je het hebben! Weekblad Story komt deze week met een gerucht over Boer zoekt Vrouw-kandidaat Geert: 'de buurt' zegt dat zijn nieuwe 'vriendin' - één van zijn overgebleven dames uit BzV - zijn zoon uit huis zou hebben 'gejaagd'.

We adviseren de Noord-Brabantse veehouder om de nieuwe Story maar even niet open te slaan als hij een goede relatie met zijn buren wil behouden. Die klappen namelijk uit de school over de vermeende nieuwe dame in het leven van Geert. "Er heeft al meerdere malen dezelfde vreemde auto achter zijn woonhuis gestaan", zegt een bewoner van het dorpje Oeffelt. "Dat houd 'ie hier niet geheim, daarvoor is de sociale controle te groot."

Zoon

De 21-jarige zoon van Geert zou het ouderlijk huis inmiddels hebben verlaten. Eerder dan gepland, aldus de bronnen. Hij zou nu in een andere woning zitten, slechts één kilometer verwijderd van het erf van zijn vader. Die zogenaamde vervroegde verhuizing zou komen door de nieuwe vriendin van paps. "Nu zijn vader een vriendin heeft, heeft Remco de verhuizing naar voren gehaald", aldus een omwonende. Geert mag vanwege het tv-contract overigens niets verklappen over de uitkomst van het programma, dus het is sowieso nog een gerucht.

Gerucht: ‘BzV-deelneemster joeg zoon Geert uit huis’
Boer Geert met Angela, Esther en Vera

Boer zoekt Gerucht

Eerder kwam het weekblad ook al met een ander BzV-gerucht over Boer Geert Jan, die zou ook een dame hebben overgehouden aan het programma, maar dat liep vervolgens helemaal uit de klauwen. Volgens geruchten zou de vrouw duizenden euro's hebben afgetroggeld van de patatboer. Euh... wow! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de opvallende drugsbekentenis van boer Jan. Oftewel: Jan, Geert én Geert Jan zorgen voor een... 'interessant' BzV-seizoen!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Fotograaf: Linelle Deunk

Lees verder