Angela en Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela en Geert uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

Angela uit BZV twijfelt aan gevoelens voor boer Geert

|
|

Laatste update:

Komende zondag gaat Boer Zoekt Vrouw een nieuwe fase in: dan gaan de kersverse koppels namelijk op citytrip! Een uitgelezen moment om liefde, passie en romantiek de vrije loop te laten… Of voor een nogal ongemakkelijk babbeltje over hotelchocolaatjes. Dat blijkt uit de eerste beelden van de citytrip van Angela en boer Geert. En daarbij zijn de stiltes zo mogelijk nog pijnlijker dan de gesprekken!

Gesloten

In het fragment uit de komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw laat Angela doorschemeren dat zij twijfelt aan haar gevoelens voor Geert. Vooral het gesloten karakter van de Brabander baart haar zorgen: “Misschien houdt hij wel een stukje gereserveerdheid over zich, maar je bent nu eindelijk met zijn tweeën. Dus nu kun je gewoon dat laten zien, lijkt me. Maar of dat ooit gaat gebeuren?

Angela uit BZV twijfelt aan gevoelens voor boer Geert

Ideaalbeeld

Angela weet dan ook niet of haar prille relatie met Geert toekomst heeft. “Je komt ook niet binnen of zo. Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde. Er zit geen beweging in”, volgens de deelneemster. En dat strookt nu niet bepaald met het ideaalbeeld dat Angela heeft van haar toekomstige partner. In een interview op de website van Boer Zoekt Vrouw vertelt zij dat ze in een relatie veel waarde hecht aan zaken als ‘openheid, humor en spontaniteit’. Kortom, je hoeft waarschijnlijk geen detective in te huren om te weten of de liefde tussen Geert en Angela nog lang stand zal houden…

Deze 15 koppels uit Boer Zoekt Vrouw zijn nog wel altijd samen!

Lees verder