Steffi en Roel veranderen de boerderij in een bed & breakfast!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steffi en Roel veranderen de boerderij in een bed & breakfast!

Boer Zoekt Vrouw: Steffi en Roel openen Bed & Breakfast

|
|

Laatste update:

Steffi Verhagen en haar Roel, de gelukkige deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw 2018 gaan samenwonen! Daarnaast wil het stel een bed & breakfast openen in het mondaine Boekel.

Roel en Steffi deelden hun plannen in RTL Boulevard. Het stel koopt samen een nieuw huisje in Boekel, aangezien de paardenfokkerij die we in Boer Zoekt Vrouw zagen eigendom is van Steffi’s ouders. Steffi werkt wel op de boerderij (we zagen haar in BZV fanatiek een merrie insemineren!). Steffi en Roel zijn al het tweede Boekelse BZV-stel dat gaat hokken: Michelle en Maarten gingen hen al voor.

Het duo wil wél een oude paardenstal op het terrein ombouwen tot een plek waar gasten kunnen overnachten: een B&B met ongeveer tien kamers. We verwachten dat voornamelijk Roel zich dus om de gasten zal bekommeren. Prima, want de avontuurlijke Roel neemt het leven zoals het komt!

Boer Zoekt Vrouw: Steffi en Roel openen Bed & Breakfast

Boer Zoekt Vrouw

In RTL Boulevard meldde het stel ook dat ze nog niet van plan zijn om te trouwen. Volgens Roel is het geld op, en Steffi vindt het ook niet helemaal nodig omdat… ze allebei al dezelfde achternaam hebben. Dit is vanwege meerdere redenen een beetje verontrustend. Eens temeer wordt maar weer duidelijk: er is géén romantiek zoals boerenromantiek!

Het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw begint vroeg in 2020. De deelnemers werden in september al bekendgemaakt in de speciale kick-off-uitzending. Kleine tip voor het kersverse Boer, Bed and Breakfast-stel: pitch eens een programma over je boerderij/gastenverblijf bij SBS6. Daar is Martien Meiland ook niet bepaald slechter van geworden.

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Lees verder