• Boer zoekt Vrouw
  • TV

Boer Zoekt Vrouw-Maud: ‘Mooie handen, echt grote knotsen’

Boer zoekt vrouw

De boeren in Boer Zoekt Vrouw gingen vandaag op speeddate. Tien briefschrijvers, die allemaal vijf minuten de kans kregen om indruk te maken… Niemand deed dat beter dan Maud, die Evert én de kijkers verraste!

 

Boer Zoekt Vrouw-speeddates

Het was vanavond in Boer Zoekt Vrouw tijd voor de speeddates! Uit de stapels post hadden de boeren allemaal tien briefschrijvers geselecteerd om beter te leren kennen. De speeddates zijn een goede graadmeter: vliegt de tijd voorbij of worden het de ongemakkelijkste vijf minuten van hun leven? 

 

'Maud moet sowieso blijven'

Tussen de vijf vrouwen van Evert zagen we Maud, die de boer vorige week verraste met een ingesproken brief. En ook nu had ze een goede binnenkomer! “Mooie handen, echt grote knotsen”, zegt ze terwijl ze de handen van Evert beetpakt. De boer is dusdanig onder de indruk, dat hij stiekem een minuutje bij de date smokkelt én Maud meeneemt op dagdate. Hoe dat verdergaat, zien we volgende week.

 

Veel kijkers zijn blij dat Maud in ieder geval een ronde verder is. Ze raken namelijk niet over haar uitgesproken:

Vorige week maakte de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw de tongen ook al los. Zo kreeg Hilda een emotionele brief van de man van een overleden vriendin en maakte Jouke zich in één klap een stuk minder populair

 

Lees hier meer over de sprookjesromance tussen Michelle en Maarten, die eerder meededen aan Boer Zoekt Vrouw.

 

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:30 te zien op NPO 1.