Hoe is het nu met Michelle en Maarten uit Boer Zoekt Vrouw?

Door Redactie
Boer zoekt vrouw

Terwijl er nieuwe boeren staan te trappelen om de ware liefde te vinden tijdens een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw, bewijst dit stel dat in 2018 meedeed maar weer eens het succes van het programma. Van meteen samenwonen tot liefdesbaby: Michelle en Maarten laten er geen gras over groeien... 

 

Betalen voor je Tinder-date

De grap is dat Michelle en Maarten eigenlijk helemaal niet mee wilden doen aan BZV. Michelle: “Mijn vader en mijn zusje hadden mij opgegeven.” Toen dit uitkwam, dacht ze meteen: dat ga ik never nooit doen. Bijna net zo verlegen als de zus van Gerben in het nieuwe seizoen… Na twee dagen hakte Michelle toch de knoop door. “Ik dacht: zoals ik nu leef, ga ik mijn vent niet vinden. Ik zat op datingsite Lexa,maar dat heb ik na een dag eraf gegooid. Al die foto’s van oninteressante mannen… Via Tinder heb ik wel gedatet, maar wat is dat suf zeg. Eén keer was een man zo zenuwachtig, die was ineens vertrokken. Kon ik de rekening betalen!” 

Boer zoekt vrouw
© KRO-NCRV

Liever Studio Sport dan Boer Zoekt Vrouw

Maarten werd er door zijn zus en moeder ingeluisd. “Die keken altijd Boer Zoekt Vrouw. Ik nooit. Zondag is voor mij Studio Sport. Zij wilden dat ik Michelle een brief ging schrijven, maar daar begon ik niet aan. ‘Dan doen wij het wel.’ Nou, mij best. Hoor je toch nooit meer wat van. Maar toen werd ik gebeld.” The rest is history

Snel samenwonen

De twee woonden binnen een paar maanden samen. Maarten: “Ik heb ook echt wel gedacht: is dit verstandig? Het voelde supergoed, maar wat als het niet meer goed gaat? Uiteindelijk heb ik gezegd: fuck it, we gaan het gewoon doen, we zien wel waar het schip strandt.” Michelle: “We waren het heen en weer rijden ook snel zat. Is toch vijf kwartier. Kostte zóveel tijd en energie. En ik maak veel uren hier op de boerderij en onze tijden liepen ook zo scheef. Ik van zes tot zes, hij van drie tot elf. Dat was geen match en heel vermoeiend.”

New job alert

Het leverde Maarten niet alleen een nieuwe liefde, maar ook een nieuwe baan op: “In Aalten werkte ik voor een groot bedrijf in de logistiek. Dat doe ik nu hier ook, maar ik heb veel meer promotiekansen, ik verdien meer en het is maar twintig minuten rijden. Afscheid nemen van mijn voetbalvrienden viel me zwaarder. Ik ben een half jaar heen en weer gaan rijden. Nu  speel ik, na enige druk van mijn schoonouders, bij Boekel Sport, de plaatselijke trots.”