Janine in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Janine in Boer zoekt Vrouw
BN'ersBoer zoekt VrouwTV

Janine uit Boer zoekt Vrouw doet boekje open over liefdesleven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De eventuele nieuwe lover van Janine uit Boer zoekt Vrouw moet zéker niet jaloers aangelegd zijn. Ze onderhoudt namelijk nog vrij goed contact met haar exen...

 

Dat vertelt Janine zelf in een interview op de officiële Boer zoekt Vrouw-site, waarin ze een boekje opendoet over haar liefdesleven.

Boer zoekt Vrouw Janine en mannen

Het liefdesleven van Janine

Heeft Janine een relatie gehad voordat ze voor het oog van miljoenen Nederlanders ging daten? Zeker wel. De Limburgse schapenboerin en cupido kennen elkaar al. "Ik heb twee lange relaties gehad, een keer vijf en een keer zes jaar." Waarom gingen die relaties uit? "Die eerste was mijn eerste vriendje en toen wilde ik toch even verder kijken. Mijn laatste vriend was eigenlijk te lief, daar walste ik overheen."

Ex-liefjes

Momenteel 'strijden' Michiel, Sander en Christiaan, hierboven te zien, nog om het hart van Janine. De heren zijn alvast gewaarschuwd: Janine en haar exen gaan nog altijd goed met elkaar. "Ik heb met allebei nog goed contact, ze komen nog geregeld hier over de vloer. Een nieuwe vriend moet daar dus niet jaloers op zijn, want ik werk met allebei nog wel samen."

 

Benieuwd wat de andere Boer zoekt Vrouw-boeren al hebben uitgespookt op liefdesgebied? Lees hier meer over de relaties van Evert. Ook hunkboer Jouke deed al eens een boekje open over de liefde.

 

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder