Boer Zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer Zoekt Vrouw
Boer zoekt VrouwTV

Boer zoekt Vrouw-Evert doet boekje open over liefdesleven

|
|

Laatste update:

Wie denkt dat zijn 186 koeien altijd de enige vrouwen in Everts leven waren, heeft het mis! De Boer zoekt Vrouw-deelnemer vertelt openhartig over zijn liefdesleven.

Momenteel 'strijden' Cora, Nans en de veelbesproken kandidaat Maud om het hart van de boer tijdens de logeerweek. Ze verblijven een tijdje op zijn boerderij in de hoop dat de liefdesvlam in de pan slaat. De drie dames zijn zeker niet de eerste vrouwen die het boerenerf van Evert betraden!

Evert over liefdesleven

"Toen ik in de twintig was, heb ik een relatie van een jaar of vijf gehad", onthult Evert in een interview met de officiële Boer zoekt Vrouw-site. "En van 2006 tot 2008 heb ik samengewoond, maar dat was opeens over." Die plotselinge plottwist in zijn liefdesleven had best een impact op Evert. "Dat heeft me wel geraakt. Daarna heb ik geen relaties meer gehad."

Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers met Maud, Evert, Nans en Cora

Ideale dag met zijn liefde

Boer zoekt Vrouw vraagt Evert ook hoe zijn ideale dag met zijn toekomstige liefde eruitziet, maar werk blijft nu eenmaal een belangrijk ding voor de boer. "Het melken van de koeien gaat altijd door en overdag rommel ik ook vaak op de boerderij. Met een dagje in de grote stad doe je mij geen plezier." Hij verwacht overigens niet dat zijn vriendin, mocht hij die vinden door BzV, meewerkt op de boerderij. "Nee hoor, dat hoeft niet. Maar begrip ervoor zou wel fijn zijn.

Lees hier ook het verhaal van Hans, die aardige Boer zoekt Vrouw-boer.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder