BzV-Evert verklaart Maud nu dan écht de liefde: 'Ik hou van jou'

Maud en Evert
© NPO

Terwijl de romantiek vér weg is op de citytrip van Rob en Wendy, vliegen de vonken ervan af bij Maud en Evert. BzV-kijkers zijn stomverbaasd over de gesloten boer die ineens opbloeit. Met als kers op de taart een wel héél bijzondere slotscène. 

Romantische momenten

De romantische momenten kunnen niet op in de nieuwste aflevering van Boer zoekt Vrouw. Eerst worden kijkers getrakteerd op Maud en Evert, zoenend onder een waterval. Nog zo'n schattig moment: Maud die aan Evert vraagt of hij haar niet "raar" vindt. "Was iedereen maar zo 'raar'!" klinkt het op social media. "Zo lief samen!"

Evert bloeit op

Net als je denkt dat het niet liever kan, geeft Evert zich eindelijk bloot aan Maud. Hij vertelt waarom hij nog een beetje terughoudend is: hij is bang om gekwetst te worden en om iemand te kwetsen. Een grote stap voor een man die zo gesloten is. En dan durft hij tóch een voorstel te doen. "Kom je... ik weet niet of dat volgende weekend al kan, anders het weekend erop", aarzelt Evert. "Dan kom ik naar de boerderij", vult Maud hem aan. "Dan gaat het een vervolg krijgen", besluit de boer. Maud merkt op dat hij nu al een beetje in de toekomst durft te kijken. "Al is het maar twee weken. Zo gaan we het gewoon doen."

'Ik hou van jou'

En dan volgt het allerzoetste moment in misschien wel de hele Boer zoekt Vrouw-geschiedenis. "Je bent... heel lief en ik hou van jou", brengt Evert uit. Zo, dat hadden we niet verwacht! Ook Maud is stomverbaasd. "Jeetje", stamelt Maud. "Dat is wel heel erg lief, die had ik even helemaal niet aan zien komen. Schatje."

Kijkers smelten

Kijkers kunnen hun geluk niet op. "Smelten jullie ook zo? De stugge Evert zegt ik hou van jou. Maud is de goede elixer voor hem", twittert een kijker. Een andere kijker weet niet wat hij meemaakt. "Man van weinig woorden.. maar wel ik hou van jou zeggen. Nu smelt ik zelfs."

Volgende week zondag zien we welke relaties uit Boer zoekt Vrouw het hebben overleefd. 20.30 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.