BzV-fans dolgelukkig: Evert en Maud zoenen onder waterval!

maud bzv
© NPO

Heel Nederland zat vanavond zwijmelend voor de buis. Maud en Evert, zoenend onder een waterval in de nieuwste aflevering Boer zoekt Vrouw... Veel romantischer wordt het niet!

Maud en Evert in Kroatië

De boeren in Boer zoekt Vrouw zijn op citytrip gegaan met hun nieuwe liefdes. Boer Hans en Annette zitten weer in Clifden, Ierland en de eeuwige draaikont Janine met Sander in Lissabon. En Maud en Evert genieten van Split in Kroatië. Mét een kus onder de waterval, dus...

Stromende reacties

Terwijl de waterval stroomde tijdens de kus van Maud en Evert, stroomden ook de reacties op Twitter. "Iedereen was zo sceptisch over Maud….. ze is ZO leuk en puur!", klinkt het. Een accurate opmerking. Want zelfs Angela de Jong moest haar mening over Maud bijstellen. Die ergerde zich eerst nog groen en geel aan de excentrieke deelnemer uit Boer zoekt Vrouw, maar heeft nu een mega girl crush op Maud. Net als de rest van Nederland, trouwens. 

'Net Tarzan en Jane!' 

"Evert en Maud zoenend bij de waterval heeft best veel weg van Tarzan en Jane zoenend bij een waterval aan het eind van zo’n zwartwit film. Te meer ook daar Evert “dingen doet die spannend zijn, en Maud daar dan maar weer achteraan loopt”.

'Was iedereen maar zo raar!' 

Nog zo'n schattig moment: Maud die aan Evert vraagt of hij haar niet "raar" vindt. "Was iedereen maar zo 'raar'!" klinkt het op social media. "Zo lief samen!"

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.