Boer zoekt Vrouw Hans: 'Ik heb mijn Grietje gevonden!'

boer zoekt vrouw hans
© NPO

Wat een sprookje! Hans heeft zijn 'Grietje' gevonden in Boer zoekt Vrouw. De lieve Annette is zijn prinses geworden. 

Varkensfokker: allergisch voor varkens

Het ziet ernaar uit dat het hartstikke goed zit met de liefde tussen Hans en Annette. En dat terwijl Hans een droevig verleden heeft. Deze aardige paardenfokker rouwt nog altijd om zijn overleden echtgenote.

Ook op werkvlak is het Hans niet altijd goed voor de wind gegaan. De boer was eigenlijk een varkensfokker, maar bleek allergisch voor varkens te zijn... Daarom is hij dus maar op paarden overgestapt. 

Prins op het zelfgefokte paard

Maar dit verhaal kreeg een mooie wending toen Hans dit seizoen van Boer zoekt Vrouw als een prins op het witte paard aan kwam zetten in een koets. "Ik ben getrouwd en ik heb een gezin. Maar mag ik mij toch opgeven voor boer Hans?", klonk het op Twitter.

Dinie stapt op

Uiteindelijk bleven er twee geweldige vrouwen over in de boerderij van Hans: Dinie en Annette. Alhoewel Hans een duidelijke klik had met Dinie, besloot zij onverwachts toch ineens om afscheid te nemen... Een verdrietig moment, ook voor de kijker. 

Eind goed, al goed

Maar, niet getreurd. Want daarna bleek er tussen Hans en Annette toch iets moois op te bloeien. "Ik heb mijn Grietje gevonden!", zegt de verliefde paardenfokker in Ierland."We gaan er wat moois van maken!"

Annette klinkt al weken minstens zo hoteldebotel: "Het lijkt toch alsof er boven twee mensen op een wolkje ons een duwtje in de rug hebben gegeven..." 

Heeft iemand een tissue? Wat een heerlijk einde! 

Bij andere stelletjes gaat het er minder hartstochtelijk aan toe. Kijk maar naar Janine, die - ondanks alles - tóch weer twijfelt aan haar gevoelens voor die schat van een Sander...

Volgende week zondag zien we welke relaties uit Boer zoekt Vrouw het hebben overleefd. 20:30 op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.