Oh nee! Sander wil voetjevrijen, maar Janine weer in 'paniek' in BzV

janine
© NPO

Nee...! Janine uit Boer zoekt Vrouw lijkt tóch weer te twijfelen over haar relatie met Sander. Het ene moment zegt ze hem "te hebben gemist!" en zit het tweetal gezellig te voetjevrijen aan tafel. Het volgende moment is ze toch weer te veel "in paniek." 

Citytrip naar Lissabon

Als er één kandidaat uit Boer zoekt Vrouw een relaxed tripje naar de Portugese zon kon gebruiken, was het wel de timide schapenhoeder Janine. Wekenlang was ze in twijfel: welke man moest ze kiezen? De verlegen Christiaan zag haar als "zijn droomvrouw"maar ja, twee zwijgzame types gaan nu eenmaal niet goed samen. Volgens boerin Steffi kampte Janine met een "luxeprobleem". Janine koos voor een citytrip naar Lissabon met de sympathieke Sander.

'Ben je aan het voetjevrijen?'

Het reisje lijkt een kers op het Portugese taartje voor Janine en Sander. Tijdens een romantisch etentje wordt het ineens wel héél gezellig onder de tafel... "Ben je nou aan het voetjevrijen?", vraagt Janine. De bubbels vloeien rijkelijk, de twee zoenen een beetje op de bank, de Mediterrane zon lijkt het stelletje goed te doen... Maar dan...

'Het geloof in liefde kwijt'

De gedachten van Janine zijn al even wisselvallig als de hobbelige straatjes van Lissabon. "Ik heb af en toe toch wel een beetje paniek. En ik kan eigenlijk niet uitleggen waar dat door komt", biecht Janine op aan Sander. "Ik ben het geloof in echte liefde kwijt... (...) Wat een lastig mens, toch, hè?" 

Sander lijkt haar te begrijpen. "Het hoort erbij, hè?" 

 

 

'Ik wil haar een knuffel geven!' 

De kijker weet zich geen raad met Janine. "Ik wil Janine een knuffel geven en zeggen dat ze het zoooooooo getroffen heeft met deze kerel." 

Op Twitter is Janine zelfs een drankspelletje geworden. "Idee voor een leuk spelletje, elke keer als Janine huilt moet  je een schotje nemen!", klinkt het op Twitter. 

Volgende week zondag zien we welke relaties uit Boer zoekt Vrouw het hebben overleefd. 20:30 op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.