Rob en Wendy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob en Wendy
Boer zoekt VrouwNPO

BzV-kijkers smeken boer Rob: 'Laat Wendy eens vijf minuten met rust!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Boer Rob zorgt al weken voor plaatsvervangende schaamte bij BzV-kijkers en ook gisteravond was het weer raak. Ondanks dat Wendy haar twijfel aangeeft, blijft Rob verwoede pogingen doen om haar voor zich te winnen. "Hoe heeft hij niet door dat Wendy totaal niks voor hem voelt?!"

Ongemakkelijk moment

De aflevering was nog geen vijf minuten bezig of er was al een ongemakkelijk moment tussen Rob en Wendy. De boer hoopte op romantiek in het reuzenrad, maar de deelneemster was meer bezig met het uitzicht. "Ik kijk alleen naar jou", probeerde de verliefde Rob. "Maar jij kijkt weg." Wendy gaf zich niet over. "Ja, ik moet kijken, ik wil graag de omgeving zien." Het was overduidelijk dat Wendy niet op gezwijmel zat te wachten, maar de boer deed gewoon weer een poging. "Zolang ik jou maar heb, hoogtevrees bestaat dan niet meer."

Wendy speelt open kaart

En de versierpogingen bleven maar komen. Van een foto bij een hartje in een wijnkelder tot een (hoe kan het ook anders) serenade op de gitaar: Rob trok écht alles uit de kast. Tijdens een etentje besloot Wendy dan eindelijk open kaart te spelen. "Ik heb nog niet die zware, verliefde vlam voor jou", gaf ze aan. Zelfs toen wilde Rob het niet horen. "Jij vergelijkt heel vaak met de relatie die je had, dat je dat dan wil op dezelfde manier. Maar je moet je wel realiseren waarom dat dan bij degene fout ging, dat er dus heel veel gebaseerd was op die aantrekkingskracht en helemaal niet op diepgang." Rob claimde dat het tussen hen andersom is. "Maar ik vind het ook belangrijk om wel die heftige aantrekkingskracht te voelen", kaatste ze terug. 

Rob snapt de boodschap niet

Ondanks dat Rob zegt dat hij geliefd wil worden en hij er een punt achter zet als Wendy niet honderd procent voor hem gaat, snapt hij de boodschap niet. Het bord voor zijn kop gaat maar niet weg. Kijkers hebben kromme tenen. "Rob is echt alle bouqetreeksen, glitterplaatjes en flirtcursussen samengevat in één kersentelende man. Wat een verschrikking."

Volgende week zondag zien we welke relaties uit Boer zoekt Vrouw het hebben overleefd. 20.30 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder