Rob en Wendy Boer zoekt Vrouw Citytrip

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob en Wendy Boer zoekt Vrouw Citytrip
BN'ersBoer zoekt Vrouw

Snoeihard oordeel over Boer zoekt Vrouw-Rob en Wendy: 'Eigen schuld'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rob en Wendy's Boer zoekt Vrouw-scènes brengen de cringe-factor wekelijks weer omhoog. Hij knalt bijna uit elkaar van de verliefdheid terwijl zij gas terug blijft nemen. Volgens oud-deelneemster Steffi hebben Rob en Wendy het aan zichzelf te danken dat ze nu in deze awkward impasse zitten...

Dat zegt Steffi, die door Boer zoekt Vrouw haar grote liefde Roel vond, in gesprek met Omroep Brabant. "Je doet natuurlijk niet mee aan Boer Zoekt Vrouw om in zo’n struggle terecht te komen", begint ze haar analyse.

Rob en Wendy gaan niet zo lekker

De BzV-sterren mochten op citytrip naar de Franse champagnestad Reims. Daar zitten ze... totaal niet op hetzelfde liefdesniveau. Volgens Steffi zitten er twee kanten aan het verhaal: "Hoe Rob het heeft aangepakt door al vanaf de speeddates blind voor Wendy te gaan en alle andere vrouwen en haar signalen te negeren. En Wendy die nu, ook wel een beetje door haar eigen schuld, voor een moeilijk scenario heeft gezorgd." Met dat laatste doelt Steffi waarschijnlijk op de citytrip zelf: moest Wendy dat wel doen als ze - mocht dat inderdaad kloppen - toch al wist dat Rob niet voor die heftige verliefdheid zorgt?

Rob en Wendy

Boer zoekt Vrouw-reünie

Volgens de boerin is het "trekken aan een dood paard". Wendy zal er hoe dan ook nog de stekker uittrekken, denkt ze. "Ik eet m’n schoen op als ze bij de reünie is." Over de reünie gesproken: die komt zondag op tv! In deze slotaflevering ontvangt 'ons Yvon' de boeren maanden na de opnames: zijn de citytrip-stelletjes nog steeds bij elkaar?

De Boer zoekt Vrouw-reünie komt zondag om 20.25 uur op NPO 1!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder