De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Yennefer, Sabrina en Triss in The Witcher

In de wereld van The Witcher wemelt het van de blote mannen en vrouwen én nogal verveelde kleermakers. We keken vol bewondering, afschuw én verbazing naar de meest indrukwekkendste decolletés uit The Witcher.

De tovenaars en tovenaressen in The Witcher zien er bijna allemaal beeldschoon uit. Jezelf lekker voelen in je lichaam is natuurlijk altijd fijn, maar vooral de tovenaressen gaan hierin soms nogal ver.

De magiërs in The Witcher zijn vooral geïnteresseerd in macht. Ze willen zelf geen heerser worden, maar willen achter de schermen graag aan de touwtjes trekken. Als de wereldse koningen en koninginnen het té bont maken, dan is de ‘magische raad’ er om aan de noodrem te trekken.

Om de geesten van simpele zielen (en die van Netflix-kijkers!) te beïnvloeden, helpt het enorm als de tovenaars er fantastisch uitzien. Daarom mogen ze als ze geslaagd zijn zélf hun uiterlijk laten aanpassen. De tovenaars trekken dan wel met een roestige nijptang je eierstokken eruit, want als een tovenaar een kind krijgt van een koning dan heb je de poppen aan het dansen. Anyway: tovenaressen veranderen allemaal in babes, en tovenaars… in oude harige mannen.

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Met name de tovenaressen lopen in de wereld van The Witcher in outfits die nogal risqué zijn. Soms is dat te verklaren, maar op andere momenten zijn de decolletés hilarisch ongepast! We nemen de meest opvallende outfits even onder de loep, te beginnen bij de deftigste.

7 - Tissaia De Vries

De beeldschone, ijskoude magiër Tissaia De Vries (MyAnna Buring) ontfermt zich over een jonge Yennefer, en neemt haar mee naar de tovenaarsacademie Aretuza. De Vries kleedt zich als een matrone, aangezien ze al een hoge positie heeft. Het enige moment waarop ze wel (een beetje) indruk wil maken op normale mensen, is op het bal waar de nieuwe tovenaars hun meesters leren kennen. Op zo’n moment kan er nét een stukje hals vanaf!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Tissaia is inmiddels zó oud en machtig dat ze haar borsten helemaal niet (meer) hoeft te showen. Er een beetje fatsoenlijk bijlopen in de wereld van The Witcher is het equivalent van ‘Bitch, I’m Madonna!’ roepen. Dat zie je bijvoorbeeld ook aan koningin Calanthe. Als ze er zin in heeft draagt ze een hooggesloten jurk; maar een bebloed harnas is ook goed. Calanthe en Tissaia staan door hun positie bóven de modepolitie.

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

6 - Koningin Kalis

Koningin Kalis van Lyria heeft in The Witcher de pech dat ze haar man (de koning) vier dochtertjes schenkt, maar geen één zoon! Een koninklijk huis kan alleen voortbestaan als er een mannelijke troonopvolger komt. De koning van Lyria is het helemaal zat en stuurt een moordenaar af op zijn vrouw… Gelukkig is dit in Nederland anders geregeld, anders zag het er niet best uit voor Maxima!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

De koningin probeert de moordenaar om te praten en wil zelfs haar pasgeboren dochter opofferen! Interessant voorstel, maar het loopt niet zo goed af.

Vlak vóór haar dood loopt de koningin van Lyria er nog behoorlijk modieus bij! Als adellijke moeder geeft ze waarschijnlijk niet zelf borstvoeding (dat werd in vroeger tijden vaak uitbesteed), anders had de koningin wel iets gemakkelijkers gedragen.

5 - Triss

Tovenares Triss speelt in de boeken en games van The Witcher een erg grote rol: in de serie is haar aanwezigheid nog vrij beperkt. Ze helpt Geralt om een gevaarlijk wezen te verslaan, de ‘striga’ (een soort ultralelijke weerwolf). Hoewel ze er meestal vrij christelijk bijloopt, heeft zelfs Triss af een toe een flamboyante creatie aan.

De scène waarin ze Geralt geneest na het gevecht met de ‘striga’ is de enige keer dat ze haar decolleté een beetje showt. Tijdens de grote veldslag aan het einde van het seizoen krijgt de tovenares wél een brandende fakkel tegen haar borst geduwd! Auw!

Gelukkig dat ze die groene jurk niet droeg! Maar ja: een béétje tovenares poetst die derdegraads brandwonden zó weg.

4 - Tea en Vea

In de zesde aflevering van The Witcher moet Geralt op jacht naar een groene draak! Hij wordt geholpen door het oude mannetje Borch en zijn twee beeldschone lijfwachten Tea en Vea. Een running gag in de aflevering is hoe deze dude aan deze dames gekomen is, en dat ze de bejaarde zo’n beetje lijken te aanbidden.

De harnassen van Tea en Vea zijn niet laag uitgesneden, zoals in veel andere fantasyfilms, maar zitten zó strak dat hun Tea’s en Vea’s nogal opbollen. Daarnaast bevat deze aflevering de meest onnodige ‘sideboob’ die we ooit op televisie zagen. Geralt zélf lijkt zich af te vragen wat hier aan de hand is!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Uiteindelijk blijkt Borch zelf óók een draak te zijn, en niet zomaar een oude lul. Mysterie opgelost!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

3 - Yennefer Of Vengerberg

Actrice Anya Chalotra neemt haar hoofdrol als Yennefer ontzettend serieus. Ze weigerde zelfs haar ‘body double’ in te zetten tijdens de seksscènes, en daar waren er toch best veel van. We hopen écht dat Anya dat The Witcher een doorbraak voor haar betekent, want ze speelde in behoorlijk wat heftige scènes.

Yennefer werd nogal misvormd geboren, en daardoor door haar familie als oud vuil behandeld. Haar transformatie tot een beeldschone vrouw is haar manier om de macht over haar leven terug te krijgen. Als ze eenmaal berucht is, en een sterke tovenares, blijkt zelfs dát te vervelen en krijgt ze spijt omdat ze geen kinderen meer kan krijgen. Dramatisch!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

In de belangrijke veldslag aan het einde van seizoen 1, trekt Yennefer ten strijde in een onthullende jurk. Ze is min of meer de uitkijk tijdens dit gevecht, dus de kans dat ze zelf een zwaard moet trekken is niet zo groot. Het lijkt een uit de hand gelopen gevalletje ‘dress for the job you want, not the one you have.’

Als je ziet dat een paar tovenaars tijdens deze battle neergestoken worden, vragen we ons toch af waarom ze geen pantser dragen. Misschien is toveren in een harnas van 100 kilo een beetje veel gevraagd, maar er moet een tussenweg zijn tussen dát of blote borsten!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

2 - Geralt Of Rivia

The man himself! Henry Cavill is al een mannetjesputter, en voor zijn rol in The Witcher trainde hij abnormaal veel (daarom zien bijvoorbeeld de zwaardgevechten er ook zo goed uit!). Volgens de overlevering moest het kostuum van Geralt de hele tijd gerepareerd worden omdat het goddelijke lijf van Cavill er amper in paste. Tijdens de opnames wist Henry trouwens ook van geen ophouden: de acteur raakte bijna blind!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Mannen hebben het qua naaktheid meestal makkelijker in series dan vrouwen, maar Netflix probeert Cavill wel zo vaak mogelijk met ontbloot bovenlijf te tonen. En gelijk hebben ze: op de borstspieren van Geralt kun je een kokosnoot kraken!

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

1 - Sabrina

Sabrina is qua uitdagende decolletés de absolute all-star van The Witcher, en helaas ook alleen op dat gebied. De tovenares draagt uitsluitend outfits die de nadruk leggen op haar boezem. Op het bal waar ze haar nieuwe koning ontmoet draagt ze een sexy jurk met ‘patrijspoort’.

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

Okee, het is de bedoeling dat Sabrina haar nieuwe meester totaal inpalmt, dus daar valt nog wel wat voor te zeggen. Anders wordt het tijdens de grote veldslag aan het slot van seizoen 1. Alle tovenaars haasten zich naar Sodden Hill, om het leger van Nilfgaard te stoppen. De tovenaressen zijn allemaal van plan om deze battle in gala-outfit te voeren. Sommigen dragen een gesloten jurk, maar Sabrina… niet.

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!

In de wereld van The Witcher heeft nog nooit iemand van longontsteking gehoord. De arme Sabrina wordt tijdens deze veldslag eigenlijk gereduceerd tot haar decolleté, wat al opvalt als de boot met magiërs aan komt varen. De tovenaars kijken zelf ook met een blik van 'Sabrina, doe even normaal, meid!'

Zelfs tijdens de veldslag wijkt de camera niet van haar Sabrina’s!

Uiteindelijk komt de magiër vreselijk ten val en líjkt ze het loodje te leggen. We weten nog niet of Therica Wilson-Read terugkeert in het tweede seizoen van The Witcher… Als ze weer meespeelt, dan hopen we in elk geval dat haar rol iets meer... om het lijf heeft.

The Witcher

Hoewel er best wat kritiek was op de blootscènes in The Witcher is de serie een enorm groot succes voor Netflix. Het is grappig om te zien dat de meeste naaktscènes in de eerste paar afleveringen zitten, waarna het verhaal een stuk belangrijker wordt. De uitdagende outfits - op het hilarische af - lijken echter een blijvende plaats te scoren.

Vergeleken met de Witcher-games valt het overigens nog behoorlijk mee…

De indrukwekkendste decolletés in The Witcher!