Soul

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soul

Nieuw op Pathé Thuis in maart 2021

|
|

Laatste update:

Bekijk de nieuwste films op Pathé Thuis! Ook in maart heeft de thuisservice van de bioscoopketen weer een hoop moois gepland. Zo komt Pixar-film Soul naar Pathé Thuis toe en ook de Nederlandse film Buladó en Chinese actiefilm Vanguard.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Spree

Stranger Things-acteur Joe Keery bedenkt een bizarre manier om viral te gaan in deze komische thriller. Als een rideshare-chauffeur lukt het hem maar niet om beroemd te worden… totdat hij zijn klanten ontvoerd en op gruwelijke wijzen vermoord!

Spree verschijnt 4 maart op Pathé Thuis.

Buladó

De elfjarige Kenza woont samen met haar vader en opa op Curaçao. De twee mannen hebben steeds vaker ruzie met elkaar, onder andere over of Kenza Nederlands of Papiaments moet praten. Kenza kan er niet meer tegen en slaat vastberaden haar eigen weg in. Tiara Richards steelt de show als Kenza en haar vader wordt gespeeld door GTST-ster Everon Jackson Hooi.

Buladó verschijnt 5 maart op Pathé Thuis.

Vanguard

Jackie Chan is terug en hij speelt… een accountant. Maar wel eentje die het doelwit is van de gevaarlijkste huurmoordenaar ter wereld! De organisatie Vanguard schiet hem te hulp en moet alles op alles zetten om hem te redden. Een krankzinnig explosieve actiefilm van Chinese bodem.

Vanguard verschijnt 11 maart op Pathé Thuis.

Bier!

Bier! is een documentaire over bier brouwen. Ja echt, schokkend. Maar de makers reizen wel de hele wereld over om de beste bierbrouwers te interviewen. Wat maakt bier zo speciaal en hoe herken je een goed pilsje? Ook de biercultuur wordt onder de loep genomen, dus reken maar dat België en Duitsland ook langskomen.

Bier! verschijnt 12 maart op Pathé Thuis.

Synchronic

Marvel-ster Anthony Mackie (die deze maand ook schittert in The Falcon and the Winter Soldier op Disney+) en Fifty Shades-ster Jamie Dornan spelen de hoofdrollen in deze spannende science-fiction film. Als twee ambulancebroeders in New Orleans, treffen ze steeds meer slachtoffers aan van een nieuwe drug. Is het middel levensgevaarlijk of opent het juist hun ogen naar een diepere werkelijkheid?

Synchronic verschijnt 17 maart op Pathé Thuis.

Soul

In maart verschijnt ook de nieuwste Pixar-film op Pathé Thuis. Soul gaat over muziekdocent Joe (Jaimie Foxx) die de kans van zijn leven krijgt om in een beroemde jazzband te spelen. Maar op de avond van zijn debuut verongelukt hij en komt in het hiernamaals terecht. Samen met de cynische ziel 22 verzint hij een plan om te ontsnappen terug naar de aarde! Lees hier onze recensie van Soul.

Soul verschijnt 23 maart op Pathé Thuis, ook in het Nederlands te huur.

Deze films verschijnen ook op Pathé Thuis in maart

3 maart

Criminal Audition

4 maart

The Secrets We Keep

Spell

Maximum Risk

The Walk

5 maart

Push

Hunter Hunter

8 maart

Super Intelligence

9 maart

No Man’s Land

10 maart

Body Brokers

The Mole Agent

2067

11 maart

Redemption Day

17 maart

Made in Italy

Come True

19 maart

The Assistant

22 maart

The Way I See It

23 maart

Vader met Vier Kinderen

Voor nog meer kijkplezier in maart, zie hier wat er uitkomt op Netflix, Disney+ en Prime Video!

Lees verder