Nieuw op Netflix in juli 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix in juli 2020

Nieuw op Netflix in juli 2020

|
|

Laatste update:

De zomer is begonnen en juli wordt een hete maand op Netflix! In juli verschijnen o.a. het eerste deel van Suits seizoen 8, Vis A Vis: El Oasis én seizoen 2 van The Umbrella Academy. Op filmgebied schotelt Netflix ons klassiekers voor als Grease, en griezelspektakels Insidious 3 en The Nun!

Series

Gotham - seizoen 5

Gotham City bestond al lang vóór Batman er rondfladderde, en in Gotham zien we hoe deze trotse stad een beerput werd van corruptie en geweld. Commissaris Gordon (Ben McKenzie) krijgt het aan de stok met bekende schurken als The Riddler en The Penguin in het laatste seizoen van deze prequel-serie. Je ziet hem vanaf 1 juli!

Las Chicas Del Cable - seizoen 6

Vier jongedames werken bij de telefoonmaatschappij van Madrid, waar ze goed verdienen en daardoor tijd hebben om leuke dingen te doen. Dat is tegen het zere been van hun conservatieve Spaanse omgeving, en de vrouwen moeten hard knokken voor hun onafhankelijkheid. Je ziet het zesde seizoen van Las Chicas Del Cable vanaf 3 juli.

Cursed

Koning Arthur kreeg zijn beroemde zwaard Excalibur van de mysterieuze Vrouwe Van Het Meer, maar hoe kwam zíj er eigenlijk aan? Dat zien we in de nieuwe Netflix-fantasyserie Cursed. Nimue (Katherine Langford) en Arthur (Devon Terrell) gaan samen op zoek naar de tovenaar Merlijn, om hulp te vragen tegen de boze strijders van koning Uther. Je ziet Cursed vanaf 17 juli.

Suits - seizoen 8, deel 1

De populaire advocatenserie Suits eindigde in het najaar van 2019, in het negende seizoen. In Nederland lopen we nog even achter: op 18 juli verschijnt op Netflix het achtste seizoen van de serie. Nog even wachten op de finale dus, maar we kunnen in elk geval nog genieten van de laatste reeks.

The Umbrella Academy - seizoen 2

Een excentrieke miljonair verzamelt een groep kinderen om zich heen, die met speciale krachten de wereld kunnen redden. In het eerste seizoen van The Umbrella Academy leek dit plan faliekant te mislukken. Omdat er op de valreep een tijdportaal geopend werd, gaat deze disfunctionele superfamilie op 31 juli in de herkansing!

Vis A Vis: El Oasis

De populaire gevangenisserie Vis A Vis krijgt een vervolg/spin-off, waarin oud-gevangenen Macarena en Zulema nog één grote diefstal willen plegen voor ze afscheid nemen. Ze huren een team in om een baas van een Mexicaans drugskartel te beroven. Je ziet Vis A Vis: El Oasis van 31 juli.

Films

Catch Me If You Can

Leonardo DiCaprio speelt een jonge oplichter die dankzij zijn mooie praatjes enorm ver komt in het leven. Zijn slachtoffers denken hier anders over, en FBI-agent Carl Hanratty (Tom Hanks) zit hem op de hielen. Je ziet Catch Me If You Can op 1 juli.

Grease

Danny (John Travolta) en Sandy (Olivia Newton-John) beleefden samen een vakantieliefde, en daarna leek het hoofdstuk gesloten. Dan blijkt Sandy verhuisd en op dezelfde high school als Danny terecht te komen. Hoewel hij echt verliefd op haar is, durft hij dat niet te zeggen waar zijn stoere vrienden bij zijn, en lijken de twee uit elkaar te groeien! De populaire musicalfilm staat vanaf 1 juli op Netflix. Daarnaast wordt er gewerkt aan een serie die is gebaseerd op de klassieker!

Miami Vice

Op 1 juli zien we ook rechercheurs Sonny Crockett (Colin Farrell) en Rico Tubbs (Jamie Foxx) in de rebootfilm Miami Vice (2006). De twee detectives gaan undercover om een machtige bende drugssmokkelaars op te rollen.

Insidious: Chapter 3

Een jong meisje verliest haar moeder op verdachte wijze, en het medium Elise Rainier (Lin Shaye) wordt gevraagd om contact te zoeken met haar geest. Elise voelt dat er iets niet in de haak is en weigert. Als het meisje later tóch wordt aangevallen door een kwaad schepsel probeert Rainier haar te helpen, in de horrorhit Insidious: Chapter 3. Lekker griezelen, vanaf 1 juli.

The Old Guard

Een groep onsterfelijke soldaten, onder leiding van Charlize Theron, proberen de wereld te redden, maar door de moderne technologie wordt dit steeds lastiger. Een schimmige organisatie is deze genetische wonderen op het spoor gekomen en probeert de helden te vangen, om geavanceerde medicijnen te ontwikkelen. Naast Theron zien we ook de Nederlands-Tunesische ster Marwan Kenzari. The Old Guard staat vanaf 10 juli online.

The Nun

Het is nog even afwachten tot The Conjuring 3 verschijnt, maar vanaf 23 juli kun je deze horror-prequel checken. In The Nun wordt een Roemeens klooster geplaagd door een kwaadaardig wezen. Het Vaticaan grijpt meteen in en stuurt een paar duiveluitdrijvers naar de gemeenschap.

The Kissing Booth 2

De romantische tienerfilm The Kissing Booth was een (onverwacht!) grote hit op Netflix! Elle en haar beste vriend Lee hebben afgesproken dat ze nooit mogen daten met elkaars familie, maar dat loopt in de soep als Elle Lees broer Noah wel ziet zitten. Drama volgt, maar aan het einde van de rit zijn Noah en Elle een item én is Elle nog steeds vrienden met Lee. Het verhaal van de sequel is nog onbekend, maar we zien het op 24 juli.

Lees verder