Zien: 9 Netflix Original-films die je dit jaar niet mag missen

Door Redactie
Chris Hemsworth in smoking

Afgelopen weekend onthulde Netflix welke films er in 2020 allemaal zullen verschijnen. En daarbij heeft de streaming-gigant niet op een dollar meer of minder gekeken om er weer een geweldig jaar van je te maken!

Normaal kiest Netflix zijn persmomentjes zorgvuldig. Maar blijkbaar waren ze zo enthousiast over hun line-up van films dat ze zich niet langer konden inhouden. Via een draadje op Twitter onthulde de streamingdienst waar we dit jaar allemaal naar kunnen uitkijken. En daarbij zijn kosten noch moeite gespaard om de grootste filmtalenten voor én achter de schermen aan boord te krijgen. Hier zijn enkele films waar we het meeste zin hebben!

Out of the Fire

Chris Hemsworth speelt een stoere huurling die de gekidnapte zoon van een meedogenloze drugsbaron moet bevrijden. De regie van deze actiefilm is in handen van Avengers-stuntman Sam Hargrave.

To All The Boys: PS I Love You

In dit vervolg op deze high school-hit uit 2018 zijn Lara Jean (Lana Condor) and Peter (Noah Centineo) officieel een setje. Maar dan dringt een andere liefdesrivaal zich op. Een tweede vervolg op To All The Boys is al in de maak!

The Kissing Booth 2

Over romantische tienerdrama’s gesproken: ook The Kissing Booth krijgt een vervolg. Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) hebben een onvergetelijke zomer achter de rug. Maar hun relatie komt flink onder druk te staan wanneer Noah voor zijn studie naar Harvard vertrekt.

Eurovision

Will Ferrell (Anchorman) en Rachel McAdams (The Notebook) spelen twee muzikanten die dromen van een deelname aan het Eurovisie Songfestival. De regisseur van deze satire op de populaire zangcompetitie tekende eerder voor comedyhits als Wedding Crashers en The Change-Up.

Spenser Confidential

In deze actiefilm speelt Mark Wahlberg een ex-agent die intrekt bij een MMA-vechter (Winston Duke uit Black Panther). Tussen al het gekibbel door probeert het onwaarschijnlijke duo ook nog eens een dubbele moord op te lossen!

Zien: 9 Netflix Original-films die je dit jaar niet mag missen

Mank

Vooruit, een film over het schrijfproces van de filmklassieker Citizen Kane klinkt niet echt als vermaak van de bovenste plank. Maar het feit dat dit drama met Oscarwinnaar Gary Oldman is geregisseerd door niemand minder dan David Fincher (Se7en, Fight Club) maakt toch wel nieuwsgierig.

The Prom

Ook The Prom klinkt als Oscarmateriaal. Acteerkanonnen Meryl Streep en Nicole Kidman spelen de hoofdrollen in dit drama over een lesbische tiener die geweigerd wordt om met haar vriendin naar het schoolbal te komen.

Da 5 Bloods

Regisseur Spike Lee komt na het schokkende BlacKkKlansman met een stoere actiefilm over vier oorlogsveteranen die terugkeren na Vietnam op zoek naar een verborgen schat. Marvel-acteur Chadwick Boseman (Black Panther) tekende voor de hoofdrol!

The Old Guard

Een nieuwe film met Charlize Theron is altijd goed nieuws: in deze bovennatuurlijke actiefilm voert de Oscarwinnares een team aan van onsterfelijke huurlingen. Maar hun team komt in gevaar wanneer blijkt dat ze niet de enige onsterfelijken zijn die rondlopen op aarde.

De rest van de onthulde Netflix Original-films die in 2020 verschijnen vind je in onderstaand Twitter-draadje: