grease nieuwe serie HBO

Veronica Superguide logo
grease nieuwe serie HBO

HBO werkt aan spin-off serie van Grease!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Streamingdienst HBO werkt aan een nieuwe spin-off-serie die gebaseerd is op de grote hit uit 1978: Grease. Dat staat op de site van The Hollywood Reporter. Dus fans van muziek, leren jasjes en drama rondom tienerzwangerschappen (ja, weet je het nog?) kunnen zich gaan verheugen. De film Grease is nog steeds razend populair

Oh Sandy....

Grease, voor de leken onder ons, vertelt het verhaal van Sandy en Danny. De twee ontmoeten elkaar op vakantie en worden straalverliefd. En wat een stel... Hij een mooi-boy met vette kuif; zij een blonde deerne met stralende glimlach. Ja hoor, those summer nights! Maar als de hete zomer voorbij is en ze elkaar hooguit nog eens zullen schrijven (want dat deden tieners in die tijd, jawel), krijgt het verhaal een nieuwe wending.

Verrassing!

Sandy verhuist namelijk en komt bij Danny op school terecht. Danny is op school een van de stoere jongens en lijkt in niets meer op de romantische zomerliefde die Sandy dacht te kennen. Haar komst naar Rydell High maakt dus een hoop los (vooral veel gezang). De school heet Rydell High; dat zal ook de titel van de nieuwe serie worden.

Nog niet veel bekend 

Een aantal personages uit de film zullen ook in Rydell High te zien zijn. De serie zal -uiteraard- bomvol muziek zitten en speelt zich af in de jaren vijftig, maar moderne tienerthema's passeren de revue. Denk aan zaken als groepsdruk en puberen in het preutse Amerika. Er is helaas nog niets bekend over wie de serie gaat schrijven of wie de hoofdrollen gaan vertolken.

Lees verder