Annabelle uit The Conjuring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annabelle uit The Conjuring

Makers beloven: The Conjuring 3 wordt meer dan een spookhuisfilm

|
|

Laatste update:

In september verschijnt The Conjuring: The Devil Made Me Do It in de Nederlandse bioscopen. Althans, als de coronacrisis de planning niet verder overhoop gooit. Gelukkig gingen de opnames van The Conjuring 3 al in de lente van 2019 van start. Dikke kans dus dat alle opnames inmiddels veilig in blik achter slot en grendel zitten. En volgens scriptschrijver David Leslie Johnson-McGoldrick hebben we iets om naar uit te kijken!

Bezeten

Op Twitter belooft Johnson-McGoldrick dat The Conjuring: The Devil Made Me Do It geen duffe herhaling van zetten wordt. “The Conjuring 3 wordt een hele andere film dan de eerste twee delen”, aldus de scenarist. “De serie heeft meer te bieden dan de geijkte spookhuisformule.” Helemaal als een verrassing komen deze uitspraken ook weer niet. Al eerder werd bekend dat het derde deel in de horrorfranchise zou draaien om een moordverdachte die in de rechtbank beweert dat hij bezeten was door een demon tijdens zijn misdaden.

Moordverdachte

Ondanks het gebrek aan rondvliegend meubilair, zal The Devil Made Me Do It ook weer niet al te veel afwijken van de beproefde formule. Zo keren Vera Farmiga en Patrick Wilson terug als paranormaal onderzoekers Lorraine en Ed Warren. Aan hen de taak om de onderzoeken of de moordverdachte de waarheid spreekt of niet!

Lees verder