Opnames The Conjuring 3 van start gegaan

Door Redactie
Vera Farmiga en Patrick Wilson als de Warrens in The Conjuring 3

Deze week zijn de opnames voor The Conjuring 3 begonnen. Om dat te vieren, geeft hoofdrolspeelster Vera Farmiga alvast een kijkje achter de schermen!

Reünie

De productie van The Conjuring 3 is een nieuwe fase ingegaan. Onlangs zijn namelijk de opnames voor dit langverwachte horrorvervolg begonnen. Geen overbodige luxe, want dit voorjaar werd bekend dat The Conjuring 3 in september 2020 in première zal gaan. Patrick Wilson en Vera Farmiga zullen opnieuw in de huid kruipen van paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. En op Twitter kregen we alvast een voorproefje van deze reünie te zien.

Demon

Eerder lekten al de eerste plotdetails van The Conjuring 3 uit. Deze keer staan de Warrens een moordverdachte bij die in de rechtbank beweert dat hij tijdens zijn misdaad bezeten was door een demon. Gelukkig laat de terugkeer van de Warrens ook weer niet al te lang op zich wachten. Patrick Wilson en Vera Farmiga zullen het echtpaar namelijk ook spelen in Annabelle comes Home. En die spin-off van The Conjuring verschijnt op 27 juni al in de bioscopen!