Yikes: The Conjuring 3 heeft een releasedatum

Veronica Superguide logo
Yikes: The Conjuring 3 heeft een releasedatum

Yikes: The Conjuring 3 heeft een releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Horrorliefhebbers hebben weer iets om naar uit te kijken: Warner Bros. heeft namelijk onthuld wanneer The Conjuring 3 in de bioscopen verschijnt!

Langverwacht

Begin vorige maand schreven we al dat de voorbereidingen voor The Conjuring 3 in volle gang zijn. Binnenkort gaan dan ook de opnames voor dit langverwachte horrorvervolg van start. En hoewel het wel al bekend was dat de film volgend jaar in de bioscopen zou verschijnen, was lang onduidelijk wanneer dit tweede vervolg op The Conjuring exact in première zou gaan. Maar dankzij een presentatie op CinemaCon, een internationale conferentie voor bioscoopexploitanten, zijn we weer een stuk wijzer!

Presentatie

Vannacht hield namelijk Warner Bros. een presentatie over hun grote releases de komende periode. Op een infographic was te zien dat The Conjuring 3 op… 11 september 2020 in de bioscopen zal verschijnen! Toegegeven, dat is niet bepaald overmorgen.

Annabelle

Maar tot die tijd hoeven fans van de filmreeks zich gelukkig ook niet te vervelen. Zo zal het binnenkort te verschijnen The Legend of La Llorona zich ook afspelen in het The Conjuring-universum. Daarnaast verscheen onlangs de trailer voor de spin-off Annabelle Comes Home. Dat maakt het wachten op The Conjuring 3 er toch net iets gemakkelijker op!

Lees verder