Opnames The Conjuring 3 dit voorjaar al van start

Veronica Superguide logo
Opnames The Conjuring 3 dit voorjaar al van start

Opnames The Conjuring 3 dit voorjaar al van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Houd je crucifix en wijwater maar vast bij de hand, want er wordt druk gewerkt aan een nieuw deel van The Conjuring. En volgens de laatste berichten gaan de opnames komende lente van start!

Duister

Je kunt veel zeggen van de zieke geesten achter The Conjuring, maar niet dat ze lui zijn! The Conjuring 2 stamt nog maar uit 2016 en in de tussentijd verschenen er nog twee spin-offs van deze horrorreeks: Annabelle: Creation en The Nun. Maar voor de talloze fans zullen dit vooral zoethoudertjes zijn om de tijd te doden totdat The Conjuring 3 verschijnt. Gelukkig lijkt het erop dat de liefhebbers van de duistere horrorreeks niet al te meer hoeven te wachten!

Demon

Volgens horrorsite JoBlo gaan de opnames van The Conjuring 3 in juni al van start! Patrick Wilson en Vera Farmiga zullen naar verluidt terugkeren als paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Deze keer wordt het onbevreesde duo gevraagd om te getuigen in een bizarre rechtszaak. De moordenaar beweert namelijk dat hij bezeten was door een demon tijdens zijn misdaden.

The Conjuring 3 zal in de loop van volgend jaar in de bioscopen verschijnen. Toegegeven, dat vraagt nog wel wat geduld, maar in de tussentijd kunnen we ook nog uitkijken naar Annabelle 3. Dat vervolg gaat komende zomer in première!

Lees verder