Big Shot op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Shot op Disney+

Nieuw op Disney+ in april 2021

|
|

Laatste update:

Disney+ staat boordevol populaire tekenfilms, Star Wars én de films van het Marvel Cinematic Universe. Daarnaast breidt het streamingplatform zijn aanbod elke maand uit: dit zijn de nieuwe films en series van april 2021.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

Big Shot

Marvyn Korn (John Stamos) verliest zijn baan als basketbalcoach bij een topuniversiteit. Hij krijgt een nieuwe baan als coach, maar dan bij een team jonge studentes. Zijn harde, cynische manier van coachen valt héél slecht bij de dames, maar langzaam leren Korn en zijn speelsters elkaar beter begrijpen.

De eerste aflevering van Big Shot verschijnt op 16 april op Disney+. De tiendelige ‘sport-dramedy’ gaat daarna wekelijks op vrijdag verder.

Secrets of the Whales

Disney+ heeft aardig wat natuurdocumentaires in de aanbieding. Naast de films van Disney Nature zijn er ook veel producties van National Geographic te streamen. De nieuwste aanwinst gaat over de grootste dieren in de oceaan: de walvissen! Secrets of the Whales volgt vijf verschillende walvissoorten en neemt het leven van deze sociale reuzen onder de loep.

De vier afleveringen van Secrets of the Whales staan vanaf 22 april online.

9-1-1 - Seizoen 3 & 4 + 9-1-1: Lone Star

9-1-1 toont het spannende werk van agenten, brandweerlieden en artsen in het drukke Los Angeles. Sinds kort bestaat er ook een spin-off, genaamd 9-1-1: Lone Star die zich afspeelt in Texas. Als bijna al het personeel van brandweerkazerne 126 omkomt bij een gigantische explosie, moet kapitein Owen Strand (Rob Lowe) een heel nieuw team samenstellen.

Seizoen 3 en 4 van 9-1-1 verschijnen op 23 april. Op die dag komen ook de eerste twee seizoen van 9-1-1: Lone Star online. Seizoen 3 van 911: Lone Star volgt op 30 april.

Deze series verschijnen in april ook bij Disney+:

16 april

Criminal Minds - Seizoen 1-10

National Geographic: Earth Moods - seizoen 1

23 april

My Name is Earl - Seizoen 1-4

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Films

Cinderella Man

Russell Crowe speelt de arme bokser James Braddock. Hij stopte met vechten omdat zijn vrouw (Renée Zellweger) het niet meer aan kon zien, maar in de crisis van de jaren 30 stapt hij met tegenzin weer terug in de ring. Door zijn arbeidersachtergrond wordt hij dé held van jan met de pet, terwijl zijn vrouw ieder gevecht doodsangsten uitstaat.

Cinderella Man staat vanaf 2 april op Disney+.

High Fidelity

John Cusack is de eigenaar van een platenzaak: hij weet alles van muziek, maar heeft het moeilijker als het om vrouwen gaat. Als hij gedumpt wordt door zijn vriendin Laura heeft hij er genoeg van. Hij gaat op zoek naar zijn ex-vriendinnen om te ontdekken wat hij steeds fout doet in zijn relaties. High Fidelity is een muzikale romcom met een hilarische bijrol van Jack Black.

High Fidelity staat vanaf 2 april op Disney+.

Nomadland

Nadat haar man overlijdt en ze haar baan verliest trekt Fern (Frances McDormand) erop uit met haar oude camper. Ze vindt het ene rotbaantje na het andere en ontmoet vreemde snuiters die óók ‘on the road’ leven. Nomadland schetst een ruw beeld van de Amerikaanse overheid die haar burgers in de steek laat, maar prijst óók de onafhankelijkheid van de rijdende paradijsvogels. Nomadland werd overladen met filmprijzen en is dé grote favoriet bij de Oscar-uitreikingen.

Nomadland staat vanaf 30 april op Disney+.

Deze films verschijnen in april ook op Disney+:

2 april

Abeltje

Cesar Millan: The Real Story

Gek van Oranje

Het Geheim

In Oranje

Ja Zuster, Nee Zuster

Kidnep

Man of the House

Minoes

Pluk van de Petteflet

Ventoux

Wiplala

9 april

Can You Ever Forgive Me?

Drain the Bermude Triangle

Gnomeo & Juliet

I Think I Love My Wife

16 april

Joy

Morgan

The Big Year

23 april

Dawn of the Nazi's

Dodgeball: A True Underdog Story

Drain The Ocean: WWII

Foeksia de Miniheks

Fresh Off the Boat

Hitler Youth

Hitler's Last Year

Holland, Natuur in de Delta

The Savages

30 april

22 vs. Earth

Dolfje Weerwolfje

Father of the Bride 1 & 2

Glee: The 3D Concert Movie

Ben je op zoek naar méér kijktips op Disney+? Hier vind je de beste films en series! Met het nieuwe aanbod van Star erbij is Disney+ in één klap een stuk interessanter geworden voor volwassen kijkers.

Lees verder