Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Cast van Fuller House maakt hilarische quarantainevideo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Later dit jaar kunnen we genieten van de tweede helft van het vijfde (en laatste!) seizoen van Fuller House op Netflix. De opnames van dit laatste hoofdstuk vonden vorig jaar al plaats. Het ligt dus voor de hand dat de releasedatum niet al te veel hoeft te lijden onder de uitbraak van het coronavirus. Toch gaat de mondiale crisis ook weer niet helemaal ongemerkt aan de Tanners voorbij. Dat blijkt wel uit deze prettig gestoorde video die vanavond op Instagram verscheen!

Desinfecterende gel

In de video met de veelzeggende ‘Full Quarantine’ is te zien hoe de personages uit de comedykraker omgaan met de nieuwe maatregelen. Anderhalve meter afstand houden is natuurlijk lastig als je een vol huis hebt, maar gelukkig is er genoeg desinfecterende gel voorhanden. Ondertussen neemt oom Joey een hap uit een pizza die hij net uit de sloot heeft gevist. Dat lijkt ons niet helemaal in lijn met de RIVM-richtlijnen, maar vooruit…

Hart onder de riem

De video was het idee van John Stamos, die in Full(er) House de rol van Uncle Jesse speelt. Hij wilde met dit filmpje de fans niet alleen aan het lachen maken, maar ook een hart onder de riem steken. De video eindigt dan ook met een positieve boodschap: “In tegenstelling tot Full House, zal dit allemaal voorbij gaan!”

Lees verder